Viihde

Martti Saarisella läjä kappaleita kakkoslevylle

Martti Saarinen on kirjoittanut itse kappaleita tulevalle albumilleen. - Välillä on ollut helpompaa ja välillä on ollut sellaista luomisen tuskaa, hän naurahtaa.

Sauvo Jylhä

Idols-ohjelman vuonna 2011 voittanut keravalainen Martti Saarinen valmistelee parhaillaan toista levyään. Saarisen mukaan kasassa on jo melkoinen läjä eli parikymmentä kappaletta, joista tulevalle levylle valikoituu reilut kymmenkunta.

Debyyttialbumilla kappaleita oli tekemässä tunnettuja muusikoita muun muassa Poets of the Fall -yhtyeestä sekä Happoradiosta, mutta tällä kertaa kaikki biisit ovat Saarisen omaa käsialaa. Luvassa on perinteistä, kitarapainotteista suomirokkia ja -poppia, johon on ammennettu vaikutteita Eppu Normaalilta, Baddingilta ja Kolmannelta Naiselta. Kappaleita on hiottu yhdessä kitaristi Juha Wahlsténin kanssa.

– Kesäkuussa on tarkoitus pitää ensimmäinen äänityssessio studiossa Rusutjärvellä. Heinäkuu on täynnä keikkoja ja sen jälkeen katsotaan, mitä on saatu purkkiin sekä masteroidaan ja miksataan materiaalia. Meillä on vahva visio, että levy julkaistaisiin loppuvuoden aikana, Saarinen juttelee.

Martti Saarisen nimeä kantanut esikoisalbumi julkaistiin syyskuussa 2011. Suomen virallisella albumilistalla se kävi sijalla 10. Sen jälkeen keravalainen on keskittynyt keikkailuun yhtyeensä kanssa.

Keikkoja on riittänyt tasaiseen tahtiin, ja mies yhtyeineen on kiertänyt Suomea ristiin rastiin. Idols-voittaja on usein nähty esiintyjä myös Keski-Uudellamaalla. Tänä iltana miestä nähdään ja kuullaan Järvenpään Blackpoolissa, jossa hän on mukana lämmittelemässä ruotsalaisbändi H.E.A.T:ia.

– Kiirettä on pitänyt, kun aikaa menee myös lapsen hoitamiseen, viime syksynä syntyneen Taavi-pojan isä hymyilee.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu