Paikalliset

Tässä ovat Mr Gay Finland -kisan finalistit

Lauri Kröger, Art Niskala, Aleks Vehkala, Samuli Lindren, Ragnar Orav, Vesa Mursu ja Juha Kulmala ovat Mister Gay Finland -kisan finalistit.

Mikko Rasila

Helsingillä on vahva edustus Mr Gay Finland -kisan finaalissa tänäkin vuonna. Tiistaina julkistetuista seitsemästä finalistista kolme tulee pääkaupungista.

Mr Gay Finland 2013 -kandidaatit ovat Arto Niskala Hyvinkäältä, Lauri Kröger Jyväskylästä, Ragnar Orav Turusta, Samuli Lindgren Salosta sekä Aleks Vehkala, Juha Kulmala ja Vesa Mursu Helsingistä.

Suomen neljäs homokuninkaallinen valitaan Helsinki Pride -viikolla keskiviikkona 27.6. ravintola Dtm:ssä. Mr Gay Finland ei ole luonteeltaan pelkkä komeuskisa, vaan voittajaksi haetaan empaattista homomiestä, joka pystyy toimimaan hyvän tahdon lähettiläänä.

Esimerkiksi salolaista Lindgreniä, hyvinkääläistä Niskalaa ja turkulaista Oravia kiusattiin koulussa. Kolmikko haluaa nyt rohkaista nuoria homoja olemaan rohkeasti oma itsensä.

Julkisuuden kaikki puolet Big Brother- kisassa kokenut Orav haluaa nyt auttaa muita.

– Tässä kilpailussa ei ole kyse minusta. Haluan kääntää huomion ihmisten auttamiseen ja paremman, suvaitsevan tulevaisuuden rakentamiseen, hän sanoo tiedotteessa.

Mr Gay Finlandin valitsevat tänä vuonna Marimekon suunnittelija Teemu Muurimäki, kansanedustaja Jani Toivola, koomikko Krisse Salminen, kampaaja Antonio Flores sekä vastavalittu Miss Gay Finland.

Kilpailun päätuomarina toimii FOX-televisiokanavan ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen.

Ehdokkaisiin ja heidän tarinoihinsa voi tutustua osoitteessa www.mrgayfinland.fi.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu