”Langaton tekniikka tekee meistä hedelmättömiä”

Tutkija Mikko Ahosen mielestä on käsittämätöntä, että säteilylle ei ole olemassa kunnon raja-arvoja.

Päivi Tuovinen

Langaton teknologia on vallannut kodit, kadut, koulut ja julkiset liikennevälineet. Ihminen altistuu joka päivä pulssimaiselle säteilylle, halusi hän tai ei. Tutkija Mikko Ahosen mielestä on käsittämätöntä, että säteilylle ei ole olemassa kunnon raja-arvoja.

– Suomessa nykyiset matkapuhelintukiasemia koskevat säännökset ja raja-arvot perustuvat kuuden minuutin lämpövaikutukseen, ne eivät huomio lainkaan säteilyaltistuksen kestoaikaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaikka säteilyn määrä kasvaa, jää se aina alle suositusarvojen, koska pitkäkestoiselle säteilylle ei ole olemassa raja-arvoja.

– Itävallan lääkäriyhdistys suosittelee, että mikroaaltosäteilyä tulisi saada 10 uW/m2. Se on miljoonasosa Suomen raja-arvosta.

Vaikka ihminen saa taustasäteilyä aina ja joka tapauksessa koko ajan, Ahosen mielestä haitallista on langattomien wlan-verkkojen lähettämä pulssimainen säteily.

– Ihmisen solut ovat erityisen herkkiä epäsäännölliselle säteilylle. Mikäli raja-arvoja ei lasketa, kymmenen vuoden päästä meillä on tuplamäärä nuoria eläkeläisiä.

Ahonen uskoo, että lasten käyttäytymishäiriöt tulevat myös kasvamaan.

– Ja lisääntymisestä tulee yhä vaikeampaa. Meillä voi tulevaisuudessa olla lähes steriili väestö.

Tutkimustulokset aiheesta ovat ristiriitaisia. WHO:n tekemä laaja Interphone-tutkimuskaan ei tuonut aiheeseen kovin paljon valoa.

– Tutkijat olivat jakaantuneet kahteen leiriin, loppuraportti oli kompromissi. Matkapuhelinten lyhytaikainen käyttö ei aiheuta vaaraa, mutta niillä, jotka ovat käyttäneet matkapuhelimia yli kymmenen vuotta, on kasvanut aivokasvainriski. Tutkimuksessa ei huomioitu muita säteilylähteitä, kuten wlan-verkkoja.

Ahosen väitteet voivat tuntua raisuilta, mutta hän ei ole ajatuksineen yksin. Samoilla linjoilla on kännykkäsäteilyn vaikutuksia tutkinut professori Dariusz Leszczynski, jonka tutkimusprojektin rahoitus lopetettiin. Leszczynskin työsuhde Säteilyturvakeskuksessa päättyy tämän vuoden lopussa.

– Leszczynski tutki kännyköiden biologisia terveyshaittoja. Hän huomasi vuonna 2009 tekemässään tutkimuksessa biologisia muutoksia proteiineissa, Ahonen kertoo.

Leszczynski ei kuitenkaan saanut jatkorahoitusta tutkimukselleen Teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekesiltä, sillä telealan edustajat vastustivat tutkimusta voimakkaasti.

Ahosen mukaan nyt käydään viivytystaistelua.

– Näyttö riskeistä lisääntyy päivä päivältä, mutta ongelma on se, että mobiilibisneksessä liikkuu liian paljon rahaa. Arkojen aiheiden tutkimiseen rahoitusta ei löydy.

 

Juttua oikaistu 26.8. Korjattu tieto Dariusz Leszczynskin työsuhteesta.

Mikko Ahonen

45-vuotias.

Filosofian tohtori tietojenkäsittelytieteistä.

Ollut 15 vuotta tutkijana Tampereen yliopistossa.

On myös Sustainable Mobile Oy:n eli Suomen Säteilykontrollin osakas.

Perheeseen kuulu vaimo ja kaksi lasta.

Ahonen harrastaa jalkapallovalmennusta, golfia ja avantouintia.

Kommentit

Langaton tekniikka tekee meistä hedelmättömiä.

No nythän on sitten liikakansoituskin ratkaistu ja aivan yksinkertaisella huomaamattomalla tavalla.
Taas yksi huoli ihmisiltä pois.

YKS

Onneksi Kiinassa rakentavat tukiasemia täyttä häkää ja Aasiassa ja Afikassa niiden myynti kasvaa koko ajan. Juuri siellä, missä syntyvyyttä tulisikin eniten rajoittaa.

Jokaisella kehitysmaan asukkaalla pitäisi olla kännykkä ja oma tukiasema.

Hyvä juttuhan tämä

Langattomien verkkojen ja kännyköiden haitat tulevat olemaan ihmiskunnalle dramaattisempia ja nopeampia kuin ilmaston muutoksen vaikutukset. Tästä ei vaan uskalleta puhua. Koko maailman talous ja talouskasvu on riippuvainen langattomista verkoista. Sen sijaan ilmaston muutoksesta puhutaan, koska siihen vedoten voidaan tehdä uutta bisnestä ja säätää uusia veroja.
"Terveysterrorismin" harjoittamiseen kyllä julkisia varoja liikenee. Lähes kaikki ruoka- ja nautintoaineet on yliopistollisilla tutkimuksilla leimattu terveydelle vaarallisiksi.

Raha ratkaisee

Ja sinullako on jotain todellista tietoa?

"Lähes kaikki ruoka- ja nautintoaineet on yliopistollisilla tutkimuksilla leimattu terveydelle vaarallisiksi."

Sory, mutta sinun ei kannattaisi tutustua yliopistollisiin tutkimuksiin ilman asiantuntevaa opastusta!

huuhaalle yliherkkä

Kaverihan on hankkinut koulutuksena tietojenkäsittelytieteistä.

Ei sillä koulutuksella pätevöidytä ottamaan uskottavasti kantaa tuollaisiin kysymyksiin.

Ja niinhän kautta aikojen on ollut, että repivämät heitot tulee katsomosta ja lähikapakasta, sillä siellä asustavat kaikkien alojen terävimmät oivaltajat.
Omalla alallaan tuo kaveri voi kyllä olla ihan pätevä.

huuhaalle yliherkkä

Intressi pelotella säteilyllä on ilmeinen, johtuen omista taloudellisista intresseistä. Terveysvaikutuksista puhuessaan hällä ei ole mitään pätevyyttä.

Jos langattomien verkkojen säteily tosiaan vaikuttaisi syntyvyyteen edes jotenkin, sen olisi pitänyt mielestäni näkyä jo.

Jou_jou

Ahonen ei väitä olevansa fysiikan tai lääketieteen asiantuntija. Hän perustaa käsityksensä alan asiantuntijoiden tekemiin kansainvälisiin tutkimuksiin. Kuka tahansa tohtoritutkinnon suorittanut henkilö osaa lukea tieteellisiä tutkimusraportteja ja tehdä niistä johtopäätöksiä.

Raha ratkaisee

"Kuka tahansa tohtoritutkinnon suorittanut henkilö osaa lukea tieteellisiä tutkimusraportteja ja tehdä niistä johtopäätöksiä."

Heh, et taida olla kovinkaan syvälle perehtynyt yhdelläkään alalla! Ainakaan ns. tieteellinen ajattelu ei näytä olevan sinulle tuttua.

Kyllä se nimittäin on niin, että kun hyppää itselleen vieraan alan erityisosaamista vaativaan aiheeseen, loppuu ulkopuoliselta hyvin nopeasti eväät. Kunin alan huipulla liikutaan sfääreissä jotka myös alan huipuille tuottaa ns täyden päivätyön hallita. Miten sitten reipas ulkopuolinen siellä suunnistaisi menestyksekkäästi?

huuhaalle yliherkkä

Olen lukenut monia tutkimuksia asiasta ja mikäs siinä jos Suomessa ei uskota asiaa. Ranskassa ei kouluissa ole wlania eikä kaikilla kännykät päällä kuten meillä. Erityisoppilaiden määrä kasvaa ja aikuisten, jotka nukkuvat huonosti ja kärsivät mielenongelmista, onko ne nyt sitten kilpirauhashäiriöitä, tai muita muutoksia ihmisen elimistössä. Kun moni lukisi tutkimuksia niin ymmärtäisi, että kysymys on suurista vaikutuksista. Myös Aalto-yliopiston tutkijat puhuvat samoista ongelmista, ei vain Ahonen.

Lukutaitoinen Sofi

Lisää aiheesta kannattaa lukea www.sahkoailmassa.fi ilmaiseksi netistä ladattavista kirjoista (mm. Langaton teknologia ja terveys); www.bioinitiative.orgv 2012 tutkimusraportin mukaan langattomalla teknologian terveysriskit ovat merkittävästi lisääntyneet. Heidän mukaansa kännykänkäytöllä ja muilla langattomilla järjestelmillä on selkeää näyttöä yhteydestä pahanlaatuisen aivokasvaimen ja kuulohermokasvaimen riskiin. Heidän mukaansa myös tukiasemasäteilyllä on havaittu olevan biologisia vaikutuksia. Näistä kertoo myös fysiologian tohtori Osmo Hänninen.

Erityisesti huolettaa pienet lapset, kun Espoossakin on jo 70 koulun ja päiväkodin katoilla matkapuhelintukiasema tai useampia. Kannattaa miettiä, miksi Itävallan lääkäriyhdistys suosittelee huomattavasti alempia säteilyarvoja kuin STUK ! Kouluista on kännykät saatava pois oppitunneilta ja tukiasemat pois koulujen katoilta.

Säteilevin ajatuksin

Mun korvaa kuumottaa kännykässä juttelu, korvat tinnittävät pitkään ja ylävartalo kuumeilee. Samaten jos mun lähellä on Wlan- eli Wifi-tukiasema tai mun lähellä on päällä vahvatehoisia älypuhelimia. Vai ei ole muka vaikutuksia! Järkeä päähän hei - mä en todellakaan ole ainoa jonka elimistö reagoi langattomiin laitteisiin. Ne eivät todellakaan ole vaarattomia.

Tavallinen suomalainen

"Mun korvaa kuumottaa kännykässä juttelu, korvat tinnittävät pitkään ja ylävartalo kuumeilee.

Mikä tahansa saa sinun korvasi kuumottamaan kun painelet sitä korvaasi vastaan. Tinnitus on aika yleinen vaiva ja esiintyi kyllä iha yleisesti jo ennen kännykkäaikaa.

Omista 'tuntemuksistaan' kannattaa vetää johtopäätöksiä hyvin varovaisesti. Jos joku käsitys on saanu otteen mielestä, on hyvin inhimillistä ylitulkita eri oireita ja liittää niitä ties mihin lähteeseen.

Jos nuo säteilyt olisivat niin haitallisia kuin jotkut uskovat, olisi näistä haitoista kyllä saatu paljon enemmän näyttöä niissä lukuisissa tutkimuksissa joita jo on tehty.

Tällä en kyseenalaista, etteikö kaikkein voimakkaimmista lähteistä voisi olla haittaa mutta että ylivoimaisesti suurin osa säteilylähteistä ovat kuitenki niin heikkoja ettei ole syytä mihinkään suureen huoleen.

huuhaalle yliherkkä

Kertomasi oireet ovat juuri säteilyn aiheuttamia oireita. Kannattaa käyttää järkevästi puhelinta eli muutamia vinkkejä: kautintoiminnolla eikä pitää sitä herätyskellona yöpöydällä. Kännykkä on hyvä sulkea yöksi kokonaan pois päältä. Tietokoneesta kannattaa ottaa langallinen yhteys (modeemi) käyttöön ja ottaa asetuksista oleva Wi-fi yhteys pois päältä, koska se on aina tehdasasetuksina niin. Lisäksi autossa ei puhelinta kannattaisi juuri käyttää.

Säteilevin ajatuksin

Ns. langattoman tekniikan yleistyminen on lisännyt radioaaltoja eri taajuuksilla. Radioaaltoja on ollut kauan ääniradion ja television lähetyksistä. Aiemmin lähettäviä laitteita ei juuri ollut tavallisten ihmisten lähettyvillä. Kenttä on tietysti voimakkaampi lähettimen lähellä kuin vastaanottimen luona. Maaseudun tietoliikenne kaapeleita on poistettu ja tukiaseasemia rakennettu.

Taito Mikkonen

Ai että alkoi taas päätä särkeä, kun puhuin noin 20 minuuttia siihen. Särky alkoi jo 10 min kohdalla.

Vihaan kännyköitä. Ne säteilevät ja ovat kaikenlisäksi ongelmajätettä.

Minulla on yksi kaveri jonka takia välillä puhun pidempään. Ensikerralla sanon, että en jaksa puhua kauaa päänsäryn takia.

Miksu-

Kännykkäni on siis HTC Hero ja siinä on sar arvo hieman suurempi, kuin yleensä. Ilmankos sillä alkaakin särkeä päätä helpommin. Pidin puhelun aikana suurimman osan ajasta kännykkää 20-30 cm etäisyydellä päästäni ja silti alkoi särkeä päätä.

Toivottavasti kännykät ja wlan reitittimet kielletään ja tilalle langallista tekniikkaa mahdollisimman pian. Valokuitua ym.

Me emme voi hyvin tämän säteilyn takia. Toiset huomaa tämän herkemmin. Se vaikuttaa meihin kaikkiin negatiivisesti ihan, niinkuin jokin hesen tai macin roskaruokakin.

Miksu-

Siis ihan järjettömiä kommentteja täällä ja kauhukuvia hedelmällisyydestä ja väestönkasvuista. Kaikki on illuusiota mitä Suomen väestöön tulee. Kaikki ahdataan vaan kaupunkiin ja asuntoja ei rakenneta niin näyttää täydeltä, mutta ajaa tunnin ulos mistä tahansa kaupungista niin tilaa on vaikka muille jakaa. 10 000 aborttia vuodessa, pitää meidän väestökehityksen romahduksen partaalla ja se on perimmäinen syy miksi Suomen on ns. turvauduttava turvapaikanhakijoihin.

Arto Alanenpää

Minulla kännykkä on särkenyt päätä jo 5-6 vuotta, mutta nyt vasta työpaikan työterveysvastaava otti yhteyttä ja kertoi että firman toisessa toimipisteessä on toinen henkilö, jolla on ilmennyt sähköyliherkkyys ja kysyi neuvoa. Ounastelen että pian alkaa vyöry. Itse olen työssäni joutunut käyttämään kännykkää jo 15 v. Bluetooth yhteys on vielä pahempi, etenkin auton sisällä. Lapsia, tulevia aikuisia käy sääli tässä känny-W-landiassa. Jotkut lääkäritkin ovat jo heränneet asiaan. Enää ei lähetetä mielisairaalaan.

Vieras

Vantaan Sanomien olisi jutussa pitänyt ottaa taustoista selvää. Mitkä on jutun henkilön kaupallinen tarkoitusperä ja kompetenssi esittämäänsä asiaan? Yleensä laatujournalismiin tämä kuuluu.
Kannattaa tutustua STUK:in sivuihin.
Ja mm. operaattoreiden ylläpitämältä sivuilta löytyy kommentti
WHO:n lausunto:
”Ionisoimattoman säteilyn biologisten vaikutusten ja lääketieteellisten sovellusten alueelta on julkaistu suunnilleen 25 000 artikkelia kuluneen 30 vuoden aikana. Eräät ihmiset kokevat, että lisää tutkimusta tarvitaan, vaikka tieteellinen tutkimukseen perustuva tieto on tällä alueella nyt laajempaa kuin esim. useimpien kemikaalien kohdalla. Pohjautuen viimeisimpään tieteellisten tutkimusaineistojen yhteenvetoon WHO on tehnyt johtopäätöksen, jonka mukaan ei ole näyttöä siitä, että altistumisesta alhaisille sähkömagneettisille kentille olisi terveysvaikutuksia.”
http://www.mobiilijaterveys.fi/vaikutus-ihmiseen/

HALOO!!!

Nojoo, täytyy vähän alkaa itse lukemaan noita tutkimuksia. Tuohon sivuun ei varsinkaan kannata luottaa.
Yhteystyökumppanit:
Digita
DNA
Elisa
FiCom
Finnet
Nokia
Nokia Siemens Networks
Sonera
Teknologiateollisuus

Go figure...

Lara_H

Niillä joilla on vahvin taloudellinen itsessi johonkin asiaan, ja vastakkaisiin näkemyksiin verrattuna kymmeniä tuhansia kertoja enemmän taloudellisia resursseja ajaa asiaansa, rittää aina yllin kyllin enemmän "kiistatonta tieteellistä näyttöä" näkemystensä tueksi. Onpa kysymys sitten säteilystä tai ravitsemuksesta tai kemikaaleista, niin jokainen käyttääköön omaa järkeään ja harkintaansa mihin haluaa itsensä altistaa - kukin saa sitten aikanaan kantaa itse hedelmänsä omista päätöksistään. Säälin lähinnä perheellisten jälkikasvua, jos ne päätökset eivät aikanaan osoittautuisikaan menestyksekkäiksi.

Yhdysvallat on juuri tällainen suurpääoman intressien ehdoilla elelevä ihmemaa kemikaaleineen, valmisruokineen ja GM-tuotteineen: Siellä ajellessanne katsokaa sen väestön ja erityisesti lasten keskimääräistä terveydellistä hyvinvointia. Näennäisesti korkea elintaso ei ole johtanut väestön hyvinvointiin, varsinkaan vähemmän sivistyneidellä alueilla. Tosin kyllä sielläkin pääkaupungin hallintokortteleissa syödään ja voidaan oikein mainiosti, missä yksilöiden ajatusvoima riittää "mainsteamin" jättämiseen omaan arvoonsa.

Ameriikka

Päätä alkaa särkeä, kun puhun kännykkään niin jo se on terveyshaitta. Minulla harvoin särkee päätä.

Toinen josta muistan saaneeni päänsärkyä ensimmäistä kertaa eläessäni oli luokkaretki olkiluotoon. Linja-autossa onkaloon ja alkoi päätä särkeä. Säteily siis alkaa särkeä päätä!

Kipu ja särky ovat varoitusmerkkejä, että terveydelle tulee vahinkoa.

Miksu-

Minulle jäi aikaisemmista kommenteista epäselväksi se, onko särky alapää-, kyynärpää-, sormenpää, vai kantapääsärkyä?

tukiasemakorjaaja, 8 lasta

Ne isojen pahojen korporaatioiden johtajat käyttävät myös kännykkää ja muita langattomia sovelluksia. Jos minulla olisi tarkoitus tehdä sikana rahaa ja saastuttaa samalla muu maailma, en kuitenkaan kaataisi roskaa omalle takapihalleni.

Sähköyliherkät ihmiset ovat monesti myös psyykkisesti herkempiä ihmisiä. Voiko oireet siis olla psykosomaattisia.

Foliohattu

Vai että vielä OIKEIN PSYYKKISESTI HERKEMPIÄ!?!? SIIS MITÄ IHMETTÄ OOT KYLLÄ AIKAS TYHMÄ!! JA VIELÄPÄ PSYKOSOMAATTISIA OIREITA - EI SIIS VOI OLLA TOTTA.. KUINKA JOKU VOI OLLA NIIN IDIOOTTI ET LUULEE OIKEESTI SÄTEILYSSÄ OLIS MUKA KYSE JOSTAIN HEMMETIN PSYKOSOMAATTISISTA OIREISTA!?!?!?!? SIIS SÄHÄN PUHUT AIVAN PIMEITÄ JUTTUJA!! ET EDES SELVÄSTIKÄÄN TIEDÄ MIKÄ ON PSYKOSOMAATTINEN OIRE. KUN KERRAN OIREET OVAT SELVÄSTI SÄTEILYSTÄ AIHEUTUVIA, LN SILLOIN SELVÄÄ ETTÄ OIRE ON NIMENOMAAN PELKÄSTÄÄN SOMAATTINEN EIKÄ MIKÄÄN PSYKOSOMAATTINEN ÄLYHOI!!!

Siis haloo!?!?!?!?!!!!

Suomalainen sperma ei kelpaa enää edes inseminaatiohoitoihinkaan, tarjolla vain tanskalaista. Ja tämä on taivahan tosi. 3-vuotiastanikin kiellän aina pitämästä kännykkää haaroissaan, kun hän pelailee Kapun metsää, koska olisi kiva saada lapsenlapsiakin vielä joskus...

Hälyttävää!

Nykyään kai kuka tahansa voi esiintyä ns. "asiantuntijana"... Minäkin olen kasvatustieteilijä, samoin kuin Ahonen alunperin :-) Kun vähän tarkemmin perehtyy näihin Ahosen "tutkimuksiin" ja hänen käyttämiinsä lähteisiin, niin jopa tällainen pelkän gradun kirjoittanut näkee aika nopeasti, etteivät tieteelliseltä tiedolta vaadittavat kriteerit todellakaan täyty. Raivostuttavaa suorastaan tämmöinen turha ihmisten pelottelu.

Lokki

Itse olen osallistunut Cosmos-tutkimukseen matkapuhelimien vaikutuksesta terveyteen.
Taustalla Tampereen Yliopisto ja STUK, alkoi vuonna 2009, kerran sain sen jälkeen
kyselykaavakkeen, mutta sitten loppui kummasti yhteyden pito, eli varmaan rahoitus
lopetettiin, minkähän takia????

Mindo

Nimimerkki "Lokki": en pidä itseäni mitenkään erityisenä asiantuntijana tässä asiassa, vaikka olenkin paljon opiskellut, olen tavallinen kansalainen, mutta olen tutustunut tähän aihepiiriin laajasti ja koen itsessäni ja lapsellani monia langattoman teknologian aiheuttamia oireita. Lisäksi eläinten reaktiot vakuuttavat mielestäni parhaiten nämä ilmiöt, kun esim. 4G mastoja on pystytetty vaikka koirakennelien läheisyyteen (koirat ovat alkaneet saada sen jälkeen epileptisiä kohtauksia) tai kanaloiden lähelle,jossa munien tuotanto on räjähdysmäisesti vähentynyt jne. Lisäksi lintujen, hyönteisien esim. mehiläisten käyttäytyisen muutoksiin. Nämä eivät silloin ole subjektiivisia ajatuksia terveysvaikutuksista. Kannattaa tutustua aihepiiriin lisää. Kuvaavaa on, että esim. maaliskuussa tänä vuonna Belgian suurimman teleoperaattorin johtaja kertoi, että kännykän säteily on vaarallista ja sanoi, että jos käytätte kännykkää herätyskellona, se pitää sulkea kokonaan pois päältä.
Toivon myös, että sinä ja perheesi eivät tule koskaan kokemaan haittavaikutuksia langattomasta teknologiasta.

Säteilevin terveisin

Tilastojen mukaan hedelmällisyydessä ei ole tapahtunut mitään erityistä laskua. Tuskin tapahtuukaan ainakaan langattoman teknologian vuoksi, sellaisesta ei ole tieteellistä näyttö. "www.sahkoailmassa.fi" sivusto on pseudotieteellistä roskaa.

Potras

Suomalaisten sperman laatu on heikentynyt ja se vaikuttaa hedelmällisyyteen.

Uusi Suomi spermanlaatu romahtanut... meistä tulee laboratorio eläimiä. (2012)

HS Suomalaisten sperman laatu romahtanut(2013)

Merkittävää että on että myrkyllinen ympäristömme muuttaa meitä.

Suomessa on piikki tilastossa koska Suomalainen sperma on ollut tilastojen mukaan laadukasta.

paco§

Niinpä, niin! Olen sähköyliherkkä, mutta onneksi saanut apuvälineitä. Tunnen heti jos olen suojaamattomassa tilassa esim. silmissä hiekkaa, päänsärky akuutisti, ajattelukyky heikkenee ym. Kasvihuoneilmiöstä sen verran että olen varma että langattomat yhteydet vaikuttavat kasvihuoneilmiöön pahentavasti!!!!!!! Ajatelkaapa vaikka kuinka nopeasti kasvihuoneilmiö etenee nyt kun kännykät ja muut langattomat yhteydet on tullut käyttöön! Ihminen ja luonto ovat samalla viivalla ja siis ei voi hyvin!

sähköyliherkkä

Ja sitten taas totuus:

Itseään sähköyliherkkänä pitävä luulee olevansa sähkökentässä. Muun muassa maailman terveysjärjestö kehottaa etsimään muita hoitoja kuin sähkökenttien välttely.

Oireita ja niiden aiheuttamia ongelmia pidetään todellisina vaikka ne johtuisivatkin muusta kuin sähköyliherkkyydestä, esimerkiksi luulosairaudesta, jolloin kognitiivinen psykoterapia voisi auttaa.

eli 'sähköyliherkät' hoito on olemassa ja teitä voidaan auttaa -> tervesin Kellokosken sairaala

huu ja haa

Kärsin jo langattoman tekniikan tuomistä ongelmista! Suojaudun, kun olen saanut viisailta ihmisiltä neuvoja! Ei maapallo tämmöstä säteilymäärää kestä, eikä ihminenkään! Ihminen=luonto!!!!!!

sähköyliherkkä

Toivottavasti sähköyliherkästä tuleekin hedelmätön. Näin rodunjalostus toimiin...

Dion

Surullistta! Mutta ehkä 10 v. päästä te jotka ette vielä ymmärrä asiasta ------v----- alatte tajuamaan jotakin! Onnea matkaan ja tarkotus on auttaa teitä ymmärtämättömiä, ei johtaa harhaan! Lycka till!!

sähköyliherkkä

Juu, kyllä kymmene vuoden kuluttua on todistettu että jumala on, homeopatia toimii ihan oikeasti, astraaliruumiita on löytynyt ja ties mitä.

huuhaalle yliherkkä

Epäilijöille luettavaksi erään luentotilaisuuden kooste langattoman eli säteilevän teknologian riskeistä http://blogit.iltalehti.fi/christer-sundqvist/2014/01/22/kannykka-teknol...
Siinä yhtenä luennoitsijana oli mm. Rainer Nyberg, joka on tehnyt elämäntyönsä e-learning asioiden parissa ja nyt viime vuoden alussa säteilyasioita ja niistä tehtyjä tutkimuksia tutkittuaan on vakuuttunut säteilyn terveysriskeistä. Tärkeä linkki tutkimuksiin on myös 30 riippumattoman tiedemiehen v. 2012 tutkimusraportti 1800 tutkimuksesta säteilyn terveysvaikutuksista www.bioinitiative.org. Haastateltava henkilö Mikko Ahonen puhuu täyttä asiaa tässä artikkelissa.

Säteilevin terveisin

Kerron suurpiirteisesti oman historiani. 2007 sain vahingossa kontaktin henkilöön, joka alkoi auttaan mua. Meidän yliherkkien reaktio liittyy usein raskasmetalleihin joita kertynyt elimistöön! Kävin läpi munuaisten kautta tapahtuvan raskasm. poiston ja sain vaihtovirran negat. vaik. liittyviä apuv. ja eivät ole foliosta valm., samoin kännykän negat. vaik. poistavan suojan, joka ei myöskään ole foliota! Pärjään, kun en ole aivan liian pitkään ihmisten ilmoilla. Kotona siis suoja täydellinen! Muuten, yliherkkiähän, siis allergisia on maailma pullollaan! Miksi tämä "allergia" olisi jotenkin toisenlaista? Säteileehän ydinvoimakin, eikä ihminen ensin uskonut että olisivaarallista1 Kuunnellaan ja yritetään oppia/ymmärtää, että on olemassa erilaisia ongelmia! Jos ei itsellä ole, niin ei se tarkota, etteikö muilla voi olla "allergioita"!!!

sähköyliherkkä

Erja Tamminen, Mikko Ahonen ja Dariusz Leszczynski ovat pilanneet
terveyteni ja elämäni. He eivät välitä toisen terveydestä, eivät
vastaa viesteihin, eivät julkaise heitä arvostelevia kommentteja
kirjoituksessaan. Olen lukenut heidän kirjoituksiaan, ostanut
säteilymittarin ja sairastunut. Säteilytasot ovat lähes jokapaikassa
järkyttävän suuret heidän suosituksiin verrattuna. Oman kokemukseni
mukaan pelottelu, epävarmuus ja epätietoisuus aiheuttavat sairauden ja
sähköherkkyyden.
En tiedä voiko näistä peloista ja ahdistuksesta parantua, huonolta
näyttää. Ratkaisu olisi varmaan muuttaa yksin maalle, mutta mitenköhän
se vaikuttaisi koko perheen terveyteen... Kuinka paljon huolet
säteilystä sairastuttaa ihmisiä ja kuinka siitä aiheutuva masennus ja
ahdistus lyhentää elämää?

Säteilyä1

Sivut