Puheenaihe

Persunuoret polttavat lipun ja jakavat rahaa

Historiasta pitäisi oppia, että nämä hankkeet kaatuvat omaan mahdottomuuteensa, kuten on käynyt Kalmarin unionin, natsi-Saksan ja Neuvostoliiton kohdalla, Roomasta puhumattakaan, sanovat persunuoret.

Eurooppatiedotus

PS-Nuorten linja muuttuu EU-kriittisestä EU-vastaiseksi. Järjestö julkaisee 21.2. eurooppapoliittisen ohjelmansa ja alkaa edistämään Suomen pääsyä omaan rahaan sekä "täyteen itsenäisyyteen" ja EU:sta eroamiseen.

Ohjelman julkistus ja EU-lipun poltto tapahtuvat Mikkelin Kirkkopuistossa. Tapahtuma on järjestäjien mukaan kaikille avoin.

Perussuomalaiset Nuoret jakavat kiinnostuneille paikan päällä järjestön saaman lahjoituserän Suomen edellistä valuuttaa vuosikymmenien varrelta. Aitoja historiallisia kolikoita jaetaan niin pitkään kuin niitä riittää.

EU:n lippu poltetaan PN-Nuorten mukaan  siirryttäessä uuteen Eurooppa-myönteisempään ja kansallisvaltioiden itsemäärämisoikeutta kunnioittavaan linjaan.

- Historiasta pitäisi oppia, että nämä hankkeet kaatuvat omaan mahdottomuuteensa, kuten on käynyt Kalmarin unionin, natsi-Saksan ja Neuvostoliiton kohdalla, Roomasta puhumattakaan. Ei ole kivutonta hypätä liikkuvasta liittovaltiojunasta, mutta teemme sen mieluummin, kuin odotamme, että juna suistuu myöhemmin raiteiltaan. Nyt, jos koskaan, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen sanoo.

Lipunpolttoon liittyvä turvallisuus on PS-Nuorten mukaan käyty läpi pelastus- ja poliisiviranomaisen kanssa.

HUOM! Korjattu päivämäärä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu