Puheenaihe

Mitä Viskipuolue oikein haluaa? Yrittäjä kertoo taustat ja tavoitteet

VAALIT   Yrittäjä Viskipuolueesta sanoo ajavansa sekä johtajien että duunarien asiaa.

Harri Kämäräisen yritys tuo maahan syöpätutkimuksessa käytettäviä vasta-aineita ja tutkimuslaitteita.

Sauvo Jylhä

Yrittäjä Harri Kämäräinen (pp.) haluaa eduskuntaan parantaakseen työllisyyttä ja taloutta. Siinä pk-yritysten vetoapu olisi erityisen tärkeää.

– Sääntelyyn ja verotukseen pitää tehdä muutoksia. Tarvitsemme palveluita ja niille tekijöitä. Tiedän ongelmakohdat ja miten ne korjataan.

Harri Kämäräinen edustaa puoluerekisteriin kuulumatonta Viskipuoluetta, joka osallistuu vaaleihin Piraattipuolueen listoilta.

Viskipuolue ei ole pelkkää teekkarihuumoria, vaan ryhmä haluaa purkaa yrittämisen esteitä ja protestoi nimellään alkoholin mainonnan rajoituksia vastaan.

– Minulle on jo luvattu ääniä vasemmalta ja oikealta ja siltä väliltä. Ohjelmani auttavat kaikkia duunarista johtajaan, Kämäräinen lupaa.

Kämäräisen mielestä on uskomatonta, miten huonoa jälkeä puolueet ovat kokonaisuutena saaneet aikaan.

Edunvalvojat ovat vallanneet puolueet. He ajavat julkisen sektorin etuja, ja kilvan suurten kaupunkien etuja.”

– Käsitykseni on, että niin sanotut edunvalvojat ovat vallanneet puolueet. He ajavat julkisen sektorin etuja ja kilvan suurten kaupunkien etuja puolueiden sisällä.

Kämäräinen olisi valmis leikkaamaan rajusti julkista sektoria. Hän edistäisi Keski-Uudenmaan tiehankkeita, vaikka haluaa ensisijaisesti tehdä koko Suomea hyödyttäviä päätöksiä.

Tiehankkeista Kellokoskella asuva Kämäräinen nostaa esiin Jokelan ja Järvenpään välisen kevytväylän rakentamisen, joka toisi yhtenäisen yhteyden Helsingin ja Riihimäen välille ja parantaisi hänen mukaansa koko Etelä-Suomen retkeily- ja urheilumahdollisuuksia.

Tuusulan valtuustosta Kämäräinen kelpuuttaisi eduskunta-avustajakseen kymmenkunta ehdokasta, muun muassa Antti Kaikkosen (kesk.).

–  Jos Antti ei pääse läpi vaaleissa, pitäähän perheellisellä miehelle työpaikka olla. Ja hän on tietääkseni ainoa, jolla on kokemusta.

Harri Kämäräinen

53-vuotias Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokas Uudellamaalla.

Nuppulinnan laboratoriopalvelu Oy:n yrittäjä ja Jokelan yrittäjien puheenjohtaja. Uudenmaan yrittäjien hallituksen jäsen ja Suomen yrittäjien energia- ja ympäristövaliokunnan jäsen.

Vaimo ja kolme aikuista lasta.

Harrastaa muun muassa musiikin kuuntelua, sienestystä, pohdiskelua ja pappamopoilua.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu