Puheenaihe

Långvikin edustaja: Teemu Selänteen hallihanke yhä ajankohtainen

Teemu Selänteen ideoimaa kahdeksikon muotoista jäähallia on kavailtu Långvikin hotellin viereen.

Långvik Capital

Långvikin hotellin omistajayhtiön edustaja vakuuttaa, että viime syksynä esitellyt hankkeet Teemu Selänteen ideoimasta jäähallista ja hotellin laajennuksesta ovat yhä ajankohtaisia.

Långvik Capital Oy:n hallituksen jäsen Martti Ahto kertoo, että hankkeisiin liittyen on esimerkiksi tekeillä liikenneselvitys, jolla tutkitaan mitä hotellisuunnitelmat merkitsisivät perille johtavalla Hirsalantiellä.

Kun jäähallia esiteltiin viime syksynä, hankeen vetäjät toivoivat, että rakennustöihin päästäisiin jo ensi vuonna. Tähän mennessä edes kaavoitusta ei ole voitu aloittaa valituksen takia.

Ahto ei tässä vaiheessa suostu sanomaan mitään aikataulutavoitteita. – Tässä mennään nyt pala kerrallaan. Kuntaankin on oltu yhteydessä talven mittaan. Meidän puolelta on hyvät valmiudet edetä suunnitelmissa, Ahto sanoo.

Kirkkonummen kunta voi ryhtyä valmistelemaan hotellihankkeen tarvitsemaa asemakaavaa, koska viimevuotinen kaavoituspäätös on nyt lainvoimainen. KHO on hylännyt päätöksestä tehdyn valituksen.

Långvikin hotellin omistaa nykyisin Roman Rotenberg. Hän osti setänsä ja isänsä osuudet Långvik Capitalista viime vuoden lopulla. Roman Rotenberg on Suomen ja Venäjän kansalainen.

Oikeus päätti - Långvikin kaavoitus ja Selänteen jäähalli-idea voivat edetä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Selänteen hallihankkeesta ilmestyikin valitus – asia nyt KHO:n käsissä17.12.2014 21.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu