Puheenaihe

Pankki avaa pop up -konttorin kahdeksi viikoksi

Lasipalatsin Nooa muuttaa tänä kesänä Erottajalle.

Helsingin Uutiset arkisto

Nooa Säästöpankki pystyttää Munkkiniemen puistotielle väliaikaisen toimipisteen.

Mitä ihmettä?

– Päätimme lähteä liikkeelle: menemme sinne, missä asiakkaamme asuvat. Verotoimistokin perusti toukokuun alussa pop up -toimipisteen – eiköhän pankkienkin ole aika ravistella toimintatapoja, Nooa Säästöpankin toimitusjohtaja Tommi Rytkönen sanoo.

Ensimmäinen pop up -konttori on avoinna arkisin 25.5.–5.6. kello 12–18, ja se löytyy osoitteesta Munkkiniemen puistotie 17. Samassa tilassa toimi aiemmin Huoneistokeskus.

– Haluamme mieluummin olla lähikiska kuin virasto. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja kohdata asiakkaamme mukavammin ja tehdä arkipäivistä iisimpiä. Mikäli kokeilusta tykätään, teemme tästä tavan, Rytkönen kertoo.

Kassapalvelut, kuten rahan nostaminen, tallettaminen ja laskujen maksaminen, eivät ole saatavilla ensimmäisessä, Munkkiniemen pop up -konttorissa. Mahdollisten tulevien pop up -konttoreiden osalta kassapalvelujen tarjoamista tullaan selvittämään.

Nooa Säästöpankilla on kahdeksan konttoria: kaksi Helsingissä, kaksi Espoossa, kaksi  Vantaalla sekä yksi Järvenpäässä ja yksi Keravalla. Henkilökuntaa Nooalla on runsas 70.

Nykyinen Lasipalatsin konttori muuttaa syyskuun alussa väljempiin toimitiloihin Erottajankulmaan entisen muotiliikkeen paikalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu