Paikalliset

Miltä kesäsi näyttää? Kerro se kuvalla ja voita 500 euron lahjakortti

Tällä kuvalla voitettiin viime vuoden kesäkuvakisa. Palkintoraadin mielestä kuva oli kuin Järnefeltin maalaus.

Joose Lankia

On aika ikuistaa kesä kameralla. Etelä-Suomen Median lehtien järjestämässä tutussa kesäkuvakilpailussa haetaan kameralla taltioituja kesäisiä elämyksiä.

Syntyykö sinun kesäsi rantalomasta, iltauinnista, herkullisista mansikoista vai kenties virkistävästä kesäsateesta? Kerro se meille kuvalla.

Parhaaksi valitun kuvan ottaja saa palkinnoksi 500 euron arvoisen lahjakortin Biltemaan. Toiseksi paras kuva palkitaan Bilteman 300 euron arvoisella lahjakortilla ja pronssisijalle yltänyt kuva 200 euron arvoisella lahjakortilla.

Lisäksi tuomaristo jakaa viidelle kuvalle kunniamaininnat, joista palkinnoksi on luvassa vesikamerat.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä sähköisesti tallennetun kuvan sähköpostilla osoitteeseen lomakuva@gmail.com. Liitä kuvan yhteyteen kuvaajan nimi ja yhteystiedot kotiosoitteineen. Älä unohda mainita omaa kotipaikkakuntaasi!

Jokainen kuvaaja voi osallistua kilpailuun enimmillään kolmella kuvalla. Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne eri viesteinä.

Liitä jokaiseen kuvaan kesäinen tarina tai tieto siitä missä tilanteessa kuva on otettu.

Voit lähettää kuvan myös kännykällä multimediaviestinä numeroon 173521. Kirjoita viestin alkuun LOMA ja sen jälkeen kuvaan liittyvä tarina ja yhteystietosi. Viestin hinta on lähettäjän puhelinliittymän mukainen maksu multimediaviestistä.

Muista, että lähettäjällä tulee olla lupa kuvattavilta kuvien julkaisuun. Kaikki asialliset kuvat tarinoineen julkaistaan erillisellä kisasivulla, jonne pääset klikkaamalla tästä. Lehti voi julkaista kisakuvia myös paperilehden sivuilla.

Kilpailuaikaa on heinäkuun loppuun asti. Elokuun aikana raati kokoontuu valitsemaan parhaat kuvat, jotka julkaistaan myös Etelä-Suomen Median kaikissa lehdissä.

Kesäkuvakilpailuun tulleita kuvia voi käydä ihailemassa 1. kesäkuuta alkaen klikkaamalla tästä.

 

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu