Kulttuuri

Mitä ihmettä – Helsinki täynnä Nicki Minajeja

Tuhat aidonkokoista Nicki Minaj -pahvinukkea ikuistettiin aikaisin keskiviikkona ryhmäkuvaan Helsingin Tuomiokirkon portailla.

Summer Up

Tuhat aidonkokoista Nicki Minaj –pahvinukkea ikuistettiin aikaisin keskiviikkona ryhmäkuvaan Helsingin Tuomiokirkon portailla, josta ne ovat lähteneet valloittamaan Stadia. Pahvisiin Nicki Minajeihin voi törmätä tämän aamun aikana muun muassa ydinkeskustassa sekä Kalliossa, Punavuoressa, Pasilassa, Hakaniemessä ja Itäkeskuksessa.

Kyseessä on Lahdessa järjestettävän Summer Up -festivaalin markkinointitempaus.

Hämmästyksen herättämisen lisäksi ”pahvinickit” ilahduttavat onnekkaita ohikulkijoitaan konkreettisesti, sillä sadan nuken selkäpuolelle on kiinnitettynä kahden päivän lippuja Summer Up festivaaleille. Myös yhteisselfien ottaminen Nickiin törmätessä kannattaa, sillä kaikkien kuvansa Instagramissa jakaneiden kesken arvotaan erilliset lippupaketit backstage-vierailun kera. Ohikulkijat voivat myös ottaa Nickin kadulta matkaansa ja tuoda sen mukanaan festivaaleille, sillä järjestäjät toivovat näkevänsä mahdollisimman monta pahvinukkea varsinaisella keikalla, jotta artistikin saataisiin yllätettyä.

–H alusimme ottaa täydellisen kuvan tuhannesta Nicki Minajista ja lähettää sen suoraan artistille toivoen, että hän jakaisi sitä myös omissa kanavissaan. Tavoitteena on siis saada aikaiseksi maailmanlaajuista huomiota sekä tuoda samalla Helsinkiä esille, jonka takia taustaksi valittiin yksi päänähtävyyksistä eli Tuomiokirkko. Toinen tavoitteemme on aiheuttaa ihmisille positiivista ihmetystä, sillä tällaista on tuskin vielä koskaan aikaisemmin missään päin maailmaa tehty, kertoo Summer Upin festivaalijohtaja Martin Mustonen .

Nicki Minaj esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa 3.-4. heinäkuuta järjestettävässä Suomen suurimmassa urbaanin musiikin festivaalissa Summer Upissa. Nicki nousee lavalle festivaalin avauspäivän pääesiintyjänä.

Tempauksesta otettuja kuvia voi seurata Instagramissa hastageilla #mynicki ja #summerup2015.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu