Puheenaihe

Onko tässä maailman surkein hotellimaisema?

Tässäpä näkymä ihanaan Barcelonaan! Helsinkiläinen nuoripari koki rujon yllätyksen avatessaan huoneensa verhot.

Barcelonan hotellista avautui kauniin katunäkymän sijaan hissikuilu. Hotelli Coronadon huonehintakin oli vaatimaton: 69 euroa.

Lukijan kuva

Varasitko lomahotellin netistä? Joskus todellisuus on tarua karumpaa, tai ainakin vaatimattomampaa kuin nettisivujen nätit mainoskuvat.

Hotelli Coronado Barcelonassa ei varmasti ole maailman onnettomin läävä, mutta ikkunasta avautuva maisema hakee ankeudessaan vertaistaan. Ei näy Välimeri, ei kävelykatu Ramblan kuhina, ei Sagrada Famílian siluetti,  ei edes vastapäisen ravintolan terassi.

Näkyy hissikuilu.

Kukaan ei lähde Barcelonaan kököttämään hotellihuoneeseen, mutta olisihan se mukava oikaista kaupunkikierroksen jälkeen koivet parvekkeelle ja nauttia lasillinen cavaa ennen illan rientoja. Helsinkiläisen nuorenparin iltariento ja matkan tarkoitus oli Barcelonan ja Valencian välinen futismatsi.

–  Kyllä nauratti, kun avasimme verhot! Piti oikein siristää, mitä siellä näkyy. Kyllä se oli hissikuilu, ja selvisi se aika pian myös äänestä... itse hissi oli näkemisen arvoinen laite. Ei tullut mieleen kokeilla.

Kiitosta huone saa siitä, että siinä oli oma wc. Yölamppuna huoneessa oli sininen ns. nistivalo.

–  Piikittäjälle se ei olisi kuitenkaan ollut ongelma. Vessassa oli nimittäin tavallinen valo. 

Nuoria huoneen ankea näkymä ei kuitenkaan haitannut, sillä Barcelonan sää antoi parastaan, ruoka oli mainiota ja Camp Noun stadion tupaten täynnä. Kotijoukkue voitti 2–0  ja Leo Messi teki maalin.

–  Fiilis oli mahtava! Joillakin se jatkui myös yön yli. Äänieristys oli olematon.

–  Varasimme hotellin kuukautta aiemmin ja se maksoi 69 euroa. Minibudjetilla mentiin ja minitasoa saatiin, eli hintalaatu -suhde oli kohdillaan. Emme kyllä yhtään valita. Pikemminkin se oli huvittavaa, nuoripari kertoo.

Hotelli Coronado sijaitsee Nou de la Ramblalla, muutaman korttelin päässä Barcelonan eläväisestä kävelykadusta La Ramblasta. Nettikommenteissa on mainittu pieniä puutteita, mutta hotellin sijainti ja henkilökunnan ystävällisyys korvaavat harmit:

"Wifi toimi todella hyvin ja hotelli oli hintaansa nähden ok." "Edullinen hinta, jonka seurauksena puutteita, jotka on hyväksyttävissä."

–  Juuri näin. Oikeastaan tuo maisema oli vain pikantti lisä matkakokemuksiimme. Hotelli ei ollut edes pahin näkemämme murju, helsinkiläispari nauraa.

Katso hotellin tiedot täältä.

Oletko törmännyt surkeaan hotellihuoneeseen? Vastaa kyselyyn ja kerro tarkemmin kommentissa!

Missä kesäloman kohdemaassa on surkeimmat hotellit?

Suomessa
29% (60 ääntä)
Britanniassa
16% (34 ääntä)
Turkissa
13% (27 ääntä)
Espanjassa
7% (15 ääntä)
Virossa
7% (15 ääntä)
Ranskassa
6% (13 ääntä)
Kreikassa
6% (13 ääntä)
Jossain muulla, kerro kommentissa!
6% (13 ääntä)
Ruotsissa
5% (10 ääntä)
Italiassa
4% (9 ääntä)
Ääniä yhteensä: 209

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu