Minne mennä

Taidetta, katuruokaa ja Eternal Erection – Tätä kaikkea on Suvilahdessa viikonloppuna

Aleksi Koskinen
Planet Suvilahti tapahtuma tarjoaa kulttuuria monessa muodossa syksyn ensimmäisenä viikonloppuna 4. - 5. syyskuuta.

Tarjolla on taidetta, performansseja, tanssiesityksiä, katuruokaa, elävää musiikkia ja dj-showta Suvilahden alueella Helsingissä. Planet Suvilahti on alueen vakinaisten toimijoiden järjestämä tapahtuma.

Tapahtuma alkaa perjantaina klo 17 Suvilahden taiteilijoiden yhteisnäyttelyn avajaisilla, jossa artisteina ovat Camilla Vuorenmaa, Erika De Martino, Egle Oddo, Fabu Pires, Jaakko Mattila, Marjatta Oja, Myllyteatteri, Montse Arbelo & Joseba Franco, Nastia Eliseeva, Nina Kellokoski, Ossi Kajas, Petra Martinez & Taneli Rintanen, Random Doctors, Rauni Hulke, Risto Puurunen & Juho Poesiloe Pöysti, Sami Mannerheimo, Timo Junttila, Timo Tuhkanen.

Näyttely jatkuu 30. lokakuuta saakka.

Eternal Erection ajaa “funkybussinsa” paikalle lauantaina ja soittaa sen katolta funk-rytmejään. Bussin lavalla myös ghanalais-suomalainen räppiduo Tripple 2 ja Funky Amigos dj´t.

Graffitikulttuuria edistävässä Make Your Mark Galleriassa avautuu Janne Martolan näyttely perjantaina. Silver Shadow mark II 3 D camera obscura avaa pääsyn polkupyörillä liikutettavaan pimeään huoneeseen, johon on projisoitu kolmiulotteinen maailma ilman sähköä.

Oranssin rakennuksessa raikaa punk ja muu vaihtoehtoinen rock koko viikonlopun ja Ravintola Lämmön tiloissa on lauantaina Riddims Club. Katuruokaa tarjoilevat muun muassa Soul Mamas Kitchen ja Afaes African Pot.

Koko viikonlopun ohjelma aikatauluineen löytyy sivustolta www.suvilahti.fi ja Facebookista nimellä Planet Suvilahti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu