Paikalliset

Karri Kannala Tamperelaisen päätoimittajaksi

HENKILÖ Kaupunkilehtien nuori moniosaaja tulee vetämään Tamperelaista.

Karri Kannala aloittaa Tamperelaisen päätoimittaja-kustannusjohtajana ensi viikolla.

Petteri Mäkinen

Menestys loppuu tyytyväisyyteen.

Kun Karri Kannalalta kysyy mottoa, nämä kolme sanaa tipahtavat niin nopeasti, että niitä on selvästi tarkkaan mietitty.

Tamperelaisen uudeksi päätoimittajaksi ja kustannusjohtajaksi nimitetty Kannala aloittaa tehtävissä 12. lokakuuta.

Kannala, 27, siirtyy Tampereelle Lappeenrannan Uutisten ja Imatralaisen päätoimittajan ja kustannusjohtajan tehtävästä sekä Turkulaisen liiketoimintajohtajan paikalta.

– Tamperelainen on maan vanhin kaupunkilehti, joka on printtilukijamäärältään myös Suomen suurin. Sen päätoimittaminen on minulle kunnia-asia, vakuuttaa Kannala.

Jos menestys loppuu tyytyväisyyteen, on työlistakin luonnollisesti mietittynä.

– Tamperelainen on uutis- ja puheenaihelehti, joka kirjoittaa paikallisista asioista, eikä pelkää tarttua vaikeisiinkaan aiheisiin. Sivumääriä on tarkoitus kasvattaa, linjaa Kannala.

Muuttokuorma tulee Tampereelle vielä loppusyksyn aikana. Jo sitä ennen alkaa perusteellinen perehtyminen uuteen työmaahan. Työmäärä paljastaa sen, ettei nöyryys ole unohtunut.

– Paljon kilometrejä autoon, paljon kävelyä, paljon tapaamisia asiakkaiden, päättäjien ja tavallisten tamperelaisten kanssa. Ja tietysti aktiivista asioiden seurantaa.

– Tähän mennessä Tampere on ollut paikka työmatkalla kotiseudulta Nastolasta Seinäjoelle. Hienoa, että voi pysähtyä tänne pidemmäksi aikaa, vakuuttaa avoimen innostunut Kannala.

Tamperelaisen kustannusjohtajuuden ja päätoimittajuuden lisäksi Kannala jatkaa Etelä-Suomen Median maakunnan lehtiperheen (Turkulainen, Lappeenrannan Uutiset, Imatralainen ja Tamperelainen) johtajana. Kannala vastaa toistaiseksi myös Tampereella toimivan puhelinmyyntiyksikkö Suomen Mediapalvelun toiminnasta.

Tamperelaisen päätoimittaja Anne Lahnajärvi siirtyy Keskisuomalainen-konsernissa ensin sanomalehti Keski-Uusimaan ja Tuusulanjärven Viikkouutisten yhteistoimitukseen. Myöhemmin syksyllä hän siirtyy hoitamaan Keski-Uudenmaan toimituspäällikön tehtäviä.

Karri Kannala

kotoisin Nastolasta

työskennellyt kaupunkilehdissä muun muassa toimittajana, päätoimittaja, kustannusjohtajana ja lehtiryhmän johtajana Lahdessa, Seinäjoella, Imatralla, Lappeenrannassa ja Turussa.

27-vuotias

harrastukset ruoka, juoma, penkkiurheilu, matkailu sekä satunnainen golfaus, metsästys ja kalastus

Motto: Menestys loppuu tyytyväisyyteen.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu