Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Julkkisbloggari vetäytyy feminismipaneelista – ”Hännikäinen ei ansaitse lisää julkisuutta”

Kohukirjailija Timo Hännikäinen (kuvassa) oli liikaa bloggari Vesa Linja-aholle, joka ilmoitti ettei suostukaan puhujaksi feminismiaiheiseen paneeliin. Linja-aho sanoo, ettei Hännikäisen osallistumisesta kerrottu hänelle etukäteen.

Arkistokuva

Julkifeministi ja blogisti Vesa Linja-aho sanoutuu irti Helsingin PS-nuorten feminismiä käsittelevästä seminaarista. Linja-ahon mukaan suostuessaan keskustelijaksi hän ei tiennyt, että tilaisuuteen on tulossa myös naisvihakommenteillaan kohujulkisuutta saanut Timo Hännikäinen .

Linja-ahon mukaan Hännikäinen ei ansaitse enää yhtään lisää julkisuutta. Linja-ahon mukaan tilaisuuteen osallistuminen Hännikäisen kanssa aiheuttaisi myös toisen ongelman.

– Esiintyminen samassa tilaisuudessa ruokkii mielikuvaa siitä, että feminismi ja antifeminismi olisivat jotenkin tasavertaiset näkemykset joista voi kivasti valkata itselleen sopivan, ihan niin kuin laittaako mustan vai vihreän paidan töihin, kirjoittaa Linja-aho.

Hänen mukaansa pelkkä samaan tilaisuuteen suostuminen vaihtoehtoväen kanssa nostaa ”höpöväitteiden uskottavuutta”.

– Väittelyssä myös häviää helposti – ainakin yleisön mielestä – koska rajoitetun ajan puitteissa ja ilman pääsyä lähdekirjallisuuteen on paljon helpompaa päristää suustaan perättömiä väitteitä kuin kumota niitä uskottavasti.

Myös tilaisuuteen kutsuttu Naisasialiitto Unionin pääsihteeri Milla Pyykkönen on ilmoittanut, ettei osallistu tilaisuuteen.

Lisää aiheesta: 

Persut järjestävät seminaarin feminismistä – puhumassa kohukirjailija Timo Hännikäinen19.10.2015 11.00
Mieskirjailija latasi öistä törkyä Facebookiin – tässä seuraus5.8.2015 09.39
Miss Suomesta tuli feministi pikavauhtia – lue miksi!6.6.2015 19.20
Ammattifeministi: ”Tasa-arvossa on menty takapakkia”9.12.2013 16.18

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu