Puheenaihe

Halpalennoista tuttu Norwegian laajensi kulutusluottoihin – ”Kilpailun kiristyminen hyödyttää asiakkaita”

Ottaisitko kulutusluoton tältä lentoyhtiöltä? Nyt se on mahdollista, sillä lentoyhtiö Norwegian puhaltaa Suomen kulutusluottotarjontaan lisää kierroksia.

Arkisto

Norjalaisen halpalentoyhtiön osin omistama Bank Norwegian on laajentanut toimintaansa Suomen markkinoille. Norjalainen pankki pyrkii erottautumaan kilpailijoista edullisella kulutusluotolla sekä tarjoamalla luottokorttia yhdistettynä Norwegian-lentoyhtiön kanta-asiakaskorttiin.

Lisäksi Bank Norwegian aikoo lanseerata talletustilin.  Suomalaisten asiakkaiden ei tarvitse pelätä talletuksien katoamista, vaikka pankki ajautuisikin konkurssiin, sillä Bank Norwegian kuuluu norjalaisen talletussuojan piiriin, joka korvaa talletukset aina 200 000 euroon saakka. 

Uuden kilpailijan läsnäolo voi vaikuttaa myös Suomessa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden hinnoittelustrategiaan. 

– Uusi kansainvälinen kilpailija on erittäin tervetullut lisä Suomen kuluttajarahoitusmarkkinoille. Voi olla, että Bank Norwegianin tulo tuo painetta muiden toimijoiden hinnoitteluun, pohtii VertaaEnsin.fi:n toimitusjohtaja ja perustaja Lauri Timgren.

– Tällä hetkellä Bank Norwegian tarjoaa kilpailijoihin verrattuna varsin edullista kulutusluottoa, mikäli asiakkaan luottoluokitus on kunnossa. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka kilpailijat vastaavat tähän haasteeseen, kommentoi Timgren. 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Klikkaa uusin lehti!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu