Jalkapallojuniorin kuolema yhä epäselvä – "Pelaaja törmäsi maalivahdin kanssa"

 Kuvituskuva.

Sirpa Repo

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran A-juniori-ikäinen poikapelaaja loukkaantui vakavasti pelitilanteessa sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa Hyvinkäällä Villa Parkin tekonurmella.

Ottelussa pelasivat vastakkain Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ja Parolan Visan yhteisjoukkue ja Hyvinkään Palloseuran B-juniorit.

Pelaaja kiidätettiin Hyvinkäältä ambulanssilla Töölön sairaalaan. Siellä pelaaja menehtyi maanantaina.

Loukkaantumiseen johtaneiden tapahtumien kulku on toistaiseksi epäselvä, eikä sairauskohtauksen mahdollisuutta ole suljettu pois. Kaikille osallisille on järjestetty kriisiapua sekä Hämeenlinnassa että Hyvinkäällä.

Silminnäkijöiden mukaan loukkaantumistilanteessa oli kyseessä normaali pallontavoittelutilanne, jossa hyvinkääläishyökkääjä ja Hämeenlinnan maalivahti osuivat yhteen. Maalivahti loukkaantui tilanteessa päähän.

Ottelu keskeytettiin loukkaantumisen vuoksi. Seurojen yhteisen sopimuksen vuoksi HyPSin puheenjohtaja Seppo Keisu ei kommentoinut asiaa.

– Hämeenlinnan Jalkapalloseura ottaa osaa perheen menetykseen.Toivomme, että perhe saa surra julkisuudelta rauhassa, HJS:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman totesi tiedotteessa.

toimitus