Puheenaihe

Juontaja Axl Smithia epäillään seksikumppaneidensa salakuvaamisesta – tällainen tuomio häntä saattaa odottaa

Axl Smith on poliisin tutkinassa seksivideoiden salakuvaamisesta.

Jari Kupiainen

Suosittu juontaja Axl Smith kertoi keskiviikkona youtube-videollaan olevansa poliisin tutkinnassa epäiltynä seksivideoiden salakuvaamisesta.

Smith toteaa, että hänellä on ollut Suomessa asumisensa aikanaan kotona videovalvontasysteemi oman turvallisuutensa vuoksi. Juontaja kertoo naisen, jota hän on ennen tapaillut, vieneen asian poliisille.

Smith vakuuttaa, että yhdestäkään tämän tapailemasta naisesta ei ole levitetty videomateriaalia eikä sitä kukaan ole nähnyt.

Rikoslaki määrittelee salakatselun oikeudettomasti teknisellä laitteella katseluksi tai kuvaamiseksi kotirauhan suojaamassa paikassa taikka käymälässä, pukeutumistilassa tai muussa vastaavassa paikassa taikka yleisöltä suljetussa rakennuksessa, huoneistossa tai aidatulla piha-alueella oleskelevaa henkilöä tämän yksityisyyttä loukaten.

Salakatselusta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi. Myös yritys on rangaistava.

Smith kertoo videolla olevansa tapauksesta pahoillaan. Hän toteaa, ettei tiennyt, että omassa kodissa ei saa videokuvata, kertomatta mahdollisille vieraille kuvauksesta.

– Toivon että mitä tahansa tapahtuukin saisin jatkaa elämääni samalla tavalla kuin ennen. Olen yhä se sama tyyppi, joka ei halua kellekään pahaa, vakavailmeinen juontaja toteaa videolla.

Smithin on määrä juontaa perjantaina järjestettävä Emma gaala. Toistaiseksi gaalaa esittävä nelonen ei ole kommentoinut voiko Smith jatkaa pestissään.

Katso Axl Smithin tunnustus tästä.

Smith myös ilmoitti vetäytyvänsä perjantain Emma Gaalan juonnosta. Lue koko juttu tästä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Axl Smith vetäytyi Emma-gaalasta – Näin hän selittää ratkaisuaan10.3.2016 12.29

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu