Onnibus ja ExpressBus saavat kilpailijan suositulle reitille – "Halvimmillaan 5 euroa"

Pohjolan Liikenne kertoo avaavansa ensi viikon maanantaina uuden pikavuoron Tampereen ja Helsingin välillä. 

Arkisto / Veera Visuri

Onnibus ja ExpressBus ovat saamassa kilpailijan suositulle Tampere–Helsinki -bussireitille.

Pohjolan Liikenne tiedottaa avaavansa 21. maaliskuuta uuden vaihtoehdon Tampereen ja Helsingin väliseen matkustukseen.

Uudella pikavuororeitillä on viikoittain tarjolla noin 80 uutta bussivuoroa siten, että arkipäivisin vuoroja on kumpaankin suuntaan seitsemän ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kolme. Bussimatkan hinta on edullisimmillaan viisi euroa verkkokaupasta ostettuna. 

Pohjolan Liikenteen bussi lähtee Tampereen Pyynikintorilta, ja se pysähtyy Tampereen keskustassa myös rautatieaseman, Kalevan ja jäähallin pysäkeillä, joiden kautta reitti kulkee Hervannan valtaväylää pitkin, pysähtyen Hervantakeskuksessa Kylmäsuonkadun pysäkillä.

Linja tarjoaa yhteyden myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 

Ennen Kampin linja-autoasemaa Helsingissä bussi pysähtyy Vantaan Keimolassa, josta pääsee Kivistön aseman kautta junalla lentoasemalle. Bussi pysähtyy Helsingissä myös Pirkkolantien pikavuoropysäkillä ja Oopperatalon kohdalla.

Hintasota Tampere–Helsinki-välillä käy kuumana. Esimerkiksi VR:n lippu-uudistuksen seurauksena junalla kyseisen välin pääsee halvimmillaan 9,90 eurolla. ExpressBusseilla halvin hinta Tampereen ja Helsingin välillä on 2 euroa. Onnibus puolestaan kuljettaa välin alimmillaan jopa 3,50 eurolla, jos lipun ostaa verkkokaupasta etukäteen.

EDIT 15.3. kello 14.25: Juttuun lisätty tieto ExpressBussien kampanjahinnoista Tampereen ja Helsingin välillä. Otsikkoa muutettu.

Written by:

Riikka Jokinen

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Onnibus ja VR vertailussa: Täältä saat halvimmat liput nyt