Puheenaihe

Uutuuskirja tuulettaa: ”Pettäminen on aivan väärä termi, jos pariskunnan halut eivät kohtaa”

Ihana kiihko on uusi seksiaiheinen opus.

Into Kustannus

Salla Nazarenkon toimittamassa Ihana kiihko -kirjassa (Into Kustannus) puhutaan seksistä sen oikealla nimellä. Siitä, miksi seksuaalisuuttaan ei pidä haudata. Siitä, miksi seksi kaataa valtakuntia ja hajottaa perheitä.

– Tämä kirja puolustaa sallivaa suhtautumista seksiin: Mustasukkaisuus tappaa suhteesta ja seksistä ilon ja aistillisuuden. Pettäminen on aivan väärä termi varsinkaan sellaisessa parisuhteessa, jossa halut eivät kohtaa, Nazarenko huomauttaa.

Kirjassa käyttäydytään ihanan sopimattomasti ja puhutaan siitä, mitä seksi ihmiselle antaa. Kirja on ylistyslaulu seksille ja muistutus siitä, että tutkimusten mukaan suomalaiset harrastavat vuosi vuodelta vähemmän seksiä. Se on väärin, väittää Ihana kiihko, ja kutsuu kansaa rakastelemaan enemmän.

Kirjassa Jörn Donner puhuu haastattelussa seksin merkityksestä omassa elämässään. Lisäksi Rosa Meriläinen kertoo miksi ja miten hän masturboi. Meriläinen sanoo, että hän ottaisi autiolle saarelle mukaansa mieluummin hyvän vibraattorin ja aurinkorasvaa kuin random-miehen.

Ovatko suomalaiset ahdaskatseisia seksuaalimoraaliltaan?

Kyllä
67% (64 ääntä)
Eivät
33% (31 ääntä)
Ääniä yhteensä: 95

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu