Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Nyt tuli äitien Tinder! – Mistä on oikein kyse?

Suomalaisäidit ovat tällä viikolla innostuneet kuultueen uudesta Momzie-sovelluksesta, jota pidetään äitien omana Tinderinä.

Kuvakaappaus

Suomalaisäidit ovat hieraisseet toukokuun alussa silmiään. 

Heille on nimittäin perustettu ikioma Tinder.

Momzie-nimisen mobiilisovelluksen takana on suomalainen start up -yritys. Sovellus toimii lähes täysin samalla tavalla kuin perinteinen deittisovellus Tinder, yksi ero kuitenkin on.

– Sovelluksen avulla äidit ja raskaana olevat naiset voivat etsiä ystäviä toisista lähialueen äideistä, palvelun verkkosivuilla kerrotaan.

Kännykkäsovellukseen kirjaudutaan omilla Facebook-tunnuksilla. Facebookista sovellus hakee käyttäjän nimen, iän ja kuvan, jotka näkyvät Momzie-profiilissa. Lisäksi profiiliin voi itse lisätä lasten iät tai lasketun ajan sekä kirjoittaa pienen esittelyn itsestään.

Sovellus toimii kuten perinteinen Tinder konsanaan. Sen avulla pääsee selaamaan lähialueensa äitejä. Hakutuloksia voi rajata iän, lasten iän sekä etäisyyden perusteella ja näin löytää potentiaalisia uusia äitikavereita itselleen.

Vastaantulevia profiileja pyyhkäistään puhelimen ruudulla oikealle tai vasemmalle sen mukaan, kiinnostaako kyseiseen äitiin tutustua. Jos kumpaakin kiinnostaa, niin tutustuminen alkaa yksityisviestien puolella.

Entä voivatko isät liittyä äitien Tinderiin?

– Tiedämme, että yhä useampi isä jää kotiin lapsen kanssa äidin palatessa takaisin töihin ja se on mielestämme mahtavaa! Tällä hetkellä joudumme kuitenkin pahoittelemaan ja sanomaan, että isät eivät pääse Momzieen mukaan. Haluamme pitää sovelluksen ainakin toistaiseksi vain äitien välisenä.

– Uskomme, että usealle naiselle kynnys liittyä Momzieen on matalampi, kun he tietävät, että käyttäjinä on vain naisia, verkkosivuilla kerrotaan.

Toistaiseksi sovellus on ladattavissa vain iPhone-puhelimille. Ensimmäisten päivien aikana palveluun on liittynyt jo satoja äitejä.

Lisää aiheesta: 

Unohda Tinder! Nyt deittaillaan teatterissa19.2.2016 14.00
Tinder-tutkija neuvoo: Näillä kolmella keinolla erotut muista14.2.2016 17.55
Yrittäjäjoukko haluaa suomalaiset ja uudet tulijat yhteen – ”Vähän kuin Tinder”22.9.2015 20.31
Psykologi selvitti: Tätä mieltä suomalaiset käyttäjät ovat Tinderistä28.6.2015 22.25

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu