Puheenaihe

Virpomiskohussa ryvettyneen PS-poliitikon poika on Soldiers of Odinin johtajistossa

Soldiers of Odin -järjestö vastustaa maahanmuuttoa. Kuvituskuva.

Arkistokuva

Viime pääsiäisenä valtakunnallisen kohun Facebook-kirjoituksillaan herättäneen Terhi Kiemungin (ps.) poika on mukana Soldiers of Odin -järjestössä. Kaupunkilehti Tamperelainen kertoo, että kyseinen Ville Kuusinen on vuokrannut järjestölle tilat Ylöjärven Vuorentaustasta.

Kuusisen rooli nousi esiin anarkistisella takku.net -verkkosivustolla. Sivuston mukaan Soldiers of Odinin tiloihin tehtiin ilkivaltainen hyökkäys.

Tilaa hallinnoiva Jari Helminen vahvistaa vuokranneensa tilan Kuusiselle.

– Korostan sitä, että kun tilaa käytetään asiallisesti, se riittää minulle. Kuusisen osalta ongelmia ei ole ollut, Helminen sanoo.

Tamperelainen Kiemunki oli otsikoissa viimeksi keväällä, kun hän julkaisi paljon keskustelua herättäneen "pääsiäispäivityksensä". Siinä ihmeteltiin värikkäin sanakääntein virpovia muslimilapsia. 

Kiemungin asemasta kansanedustajan avustajana keskusteltiin tapahtuneen jälkeen. Kansanedustaja Lea Mäkipää ei avustajansa päätä silitellyt. Kiemunki selvisi tapauksesta varoituksella ja jatkaa töitään Mäkipään avustajana. Jatkokausi Perussuomalaisten puoluevaltuustossa jäi sen sijaan haaveeksi.

Sapiskaa tuli myös puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalolta.

Lue koko juttu Tamperelaisesta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Rälläkät aseina  – anarkistit tuhosivat Soldiers of Odinin tilat26.5.2016 17.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu