Puheenaihe

Temptation-Joel hämmästyi pariskuntien käytöksestä – "Jotkut lähtevät helposti kikkailemaan"

Joel Eriksson (oik.) kertoo joidenkin sinkkumiesten saaneen hyvinkin suoria ehdotuksia Temptation Island -sarjan jälkimainingeissa. Itse hän on saanut liikkua rauhassa kotikentällään. Daniel Lehtonen jatkaa hämmentämistä Hottikset-sarjan toisella tuotantokaudella.

Outi Paappanen

Joel Eriksson istuu porvoolaisella kivilaiturilla roikottaen jalkojaan reunan yli ja juttelee rauhalliseen tyyliinsä. Mies harmitteli etukäteen hektistä alkuviikkoaan, mutta kiire ei heijastu olemuksesta.

Temptation Island -ohjelmasarjan toinen tuotantokausi on saatettu päätökseen. Sinkkumiehet ja -naiset ovat antaneet osuutensa, tätä juttua kirjoitettaessa ruodittiin vielä, kenen parisuhde kesti kolmen viikon ryyppyreissun sinkkujen piirityksessä.

– Kokemus avasi silmät näkemään, miten helposti jotkut lähtevät kikkailemaan parisuhteensa kanssa, neljä vuotta sinkkuna ollut Eriksson miettii.

Joel E:nä sarjan katsojille tutuksi tullut Eriksson ei tuntenut alun perin minkäänlaista vetoa koko ohjelmaformaattia kohtaan.

Räjäytystyömaan kahvipöydässä iltapäivälehteä työkaverin kanssa selaillessa asiasta heitettiin kuitenkin vitsiä, ja pian Eriksson huomasi täyttävänsä hakemusta.

– Meinasin perua koko homman vielä aivan loppumetreillä, mutta sitten ajattelin, ettei sinkkumiesten puoli ole niin paha, sillä kaikki ryöpytys kohdistuu pareihin. Ja onhan se ilmainen kolmen viikon reissu.

Joel Erikssonin ei tarvinne olla huolissaan julkisuuskuvastaan. Hän keikkui vahvasti mukana pelin loppuun asti, eikä päätynyt silmätikuksi sen enempää toilailuidensa kuin sanomistensakaan takia.

Jotkut lähtevät helposti kikkailemaan parisuhteellaan."

– Panikoin kuvauksissa, että älkää leikatko musta mitään idioottia. Jälkeenpäin on harmittanut, että parhaat läpät on leikattu pois. Sain usein kehuja huumoristani, mutta ohjelmassa se ei tule esiin, mikä on vähän hassua.

Toisin kävi ensimmäiseltä tuotantokaudelta julkisuuteen ponnistaneen Daniel Lehtosen, joka jatkoi Bile-Danille ominaisella ylimielisellä asenteella Hottikset-sarjassa.

Bile-Dani on ärsyttänyt sosiaalisessa mediassa monet raivon partaalle ja saanut jopa toimittajan suuttumaan suorassa lähetyksessä naisiin kohdistuvilla ala-arvoisilla julkituloillaan.

Samalla julkisuus on satanut BD Revolution -yritystä pyörittävän Lehtosen laariin. Julkisuutta se on huonokin julkisuus.

Kysyttäessä Joel Erikssonin mielipidettä Danista tämä säilyttää diplomaattisuutensa.

Dani Karvanoppa 12 vee."

– Kaikki häntä tuntuvat vihaavan, mutta silti jengi on ollut keikoilla kai enemmän innoissaan, näin olen kuullut. En tunne kaveria, mutta tosi hyvin hän on onnistunut julkisuuden tavoittelussa.

Daniel Lehtonen saapuu paikalle pahoitellen jo toistamiseen pientä myöhästymistään. Kyyti meinasi peruuntua ja kaverin koiralle piti löytää hoitopaikka. Lehtonen asuu tätä nykyä Lahdessa, jonne hän muutti työn vuoksi.

Keikkapaikkoihin nähden sijainti on Porvoota keskeisempi. Lehtonen mieltää itsensä edelleen vahvasti porvoolaiseksi, ja muutto on vain väliaikainen ratkaisu.

Joel Erikssonin, 29, ja Daniel Lehtosen, 25, ikäero selittänee sen, etteivät he ole juurikaan olleet aiemmin tekemisissä, vaikka ovat molemmat varttuneet samalla paikkakunnalla Huhtisissa.

Daniel tuntee paremmin Joelin pikkuveljen. Muitakin yhteisiä tuttuja löytyy.

– Sain isoilta pojilta kutsumanimen ”Karvanoppa”. En ymmärrä, mistä se tuli. ”Dani Karvanoppa kakstoista vee”. Amisnoppa forever! Ehkä aloin siitä syystä soittamaan eurodancea, muun muassa DJ-keikkoja tekevä Lehtonen nauraa.

Varjot pitenevät ilta-auringossa. Puistonpenkillä sylikkäin kuherteleva pariskunta on ilmiselvästi treffeillä.

– Nauratti, että ensimmäiset varsinaiset treffini taisivat olla televisiossa. Edellisiltana oli juhlittu, istuimme vastatusten pöydän ääressä ja kamera oli melkein kiinni naamassa. Melko laimea meininki. En olisi itse valinnut treffikumppanikseni ketään kilpailijoista, mutta kyllähän tuollainen on helppo vetää läpi, Joel Eriksson sanoo.

Eriksson ei omien sanojensa mukaan ole aiemmin deittaillut. Tai ehkä koko sana pitäisi ensin määritellä.

Kaavamaiset leffaan ja syömään -treffit eivät säväytä herroista kumpaakaan. Erikssonille riittää rantalaiturilla istuskelu sopivan seuralaisen kanssa. Ihannenaisensa kriteereitä hän ei osaa tai ainakaan halua listata.

– Sen kyllä tuntee, kun sellaisen ihmisen tapaa. Nopeasti näkee, mihin suuntaan homma lähtee.

Daniel Lehtonen innostuu toiminnallisista treffeistä, pyöräretkistä ja wakeboardingista. Sitä harrastaakseen pitää tosin matkustaa huvijahdilla Helsinkiin. Paluumatkalle Lehtonen palkkaisi kokin valmistamaan illallista.

– Porvooseen palattaisiin hitaasti ällösöpöillen. Olenhan kyltymätön romantikko, Lehtonen virnistää.

Ulkopaikkakuntalaiselle romanttinen Porvoo toimii treffien kulissina jo sellaisenaan.

– Hyviä paikkoja voisivat olla Maarin ranta, Sikosaaren lintutorni, vanha kaupunki... Kai Wanha Laamanni on vielä olemassa? Olen kerran vienyt daamin Kokonniemen huipulle skumppa- ja mansikkapiknikille. Lisäksi hyvä nainen ei katso puitteita, vaan seuraa, Lehtonen sanoo.

Danielin unelmatreffit kestäisivät koko päivän alkaen aamiaisen tarjoilemisesta sänkyyn. Se, miten tähän asetelmaan ollaan päädytty jo ennen ensitreffejä, jää roikkumaan ilmaan.

Mistä on kyse?

Temptation Island Suomi on televisiossa pyörivä deittiohjelma, jossa pariskunnat testaavat parisuhteensa kestävyyttä paratiisisaarella kolmen viikon ajan. Tänä aikana naisille pitää seuraa joukko sinkkumiehiä, ja miesten saarella treffikumppani on valittavissa viettelevien sinkkunaisten joukosta.

Temptation Islandin toinen tuotankokausi on juuri saatettu päätökseen.

Ohjelma perustuu yhdysvaltalaiseen Viettelysten saari -tositelevisiosarjaan.

Hottikset on sinkkurealitysarja, jossa yhdeksän sinkkua etsii itselleen sitä oikeaa.

Ohjelma perustuu tanskalaiseen alkuperäisformaattiin For Laekker Til Love (Too Hot for Love).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Bile-Dani pahoinpitelystään: Löin takaisin ja rystynen murtui13.6.2016 21.39
Bile-Dani tekee paluun – tarjoaa heti härskin vinkin, jolla saada nainen sänkyyn: "satoja irtosuhteita"7.6.2016 11.35

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu