Ruoka

Viikon viileä yllättäjä: mansikkatee

Mansikkatee sopii jälkiruuaksi, mutta kelpaa myös juhlavammaksi, alkoholittomaksi drinkiksi.

Anikó Lehtinen

1 l valkoista tai roobois-teetä
1 sitruunan mehu
3–5 rkl juoksevaa hunajaa
noin 10 pakastettua mansikkaviipaletta
noin 10 pakastettua sitruunaviipaletta
tuoretta minttua

Viipaloi mansikat ja sitruunat ja pakasta niitä pari tuntia.

Keitä tee ja jäähdytä se.

Lisää hunaja ja sitruunamehu teen joukkoon.

Sekoita.

Lisää juomaan jäiset sitruuna- ja mansikkaviipaleet ja tarjoile juoma kauniista lasista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Ruoka

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu