Vuoden mainioin olutkauppa on nyt Helsingissä – "Ainutlaatuinen kylmähuone ja erityisen hyvää palvelua"

K.H.P.V:n puheenjohtaja Carl-Custaf Sergejeff luovutti kunniakirjan kauppias Aarre Kanthille. Kuvassa myös Kaartin Kotikaupan myyjä Jussi Latva-aro.

Jokke Toivonen

Kauppias Aarre Kanth saa kehuja loistavasta asiakaspalvelustaan.

Jokke Toivonen

Palkitun kaupan olutvalikoimasta puolet on pienpanimoiden tuotteita.

Jokke Toivonen

Kohtuullisen hutikan pyhä veljeskunta ry on myöntänyt Kohtuullisen mainio olutkauppa -kunniakirjan tänä vuonna Helsingissä toimivalle Kaartin Kotikaupalle.

Korkeavuorenkadulla sijaitseva Kaartin Kotikauppa on perustettu 2009.  M-ketjuun kuuluvan myymälän hyllyissä on toistasataa usein vaihtuvaa olutta, joista pienpanimo-oluiden määrä on huomattava. 

– Ainutlaatuisena erikoisuutena kaupan perällä on entisen lihakaupan ajoilta kylmähuone, jossa juomat säilytetään, oluen ystävien yhdistys perustelee.

Erityisen hyvää olutasiantuntemusta löytyy yhdistyksen mukaan kauppias Aarre Kanthilta ja muulta henkilökunnalta. 

– Ystävällinen palveluhenkisyys on harvinaista herkkua nykyään. Tulee mieleen vanhat kunnon kyläkaupat lapsuuden mökkireissuilta. Kaupan tunnelmaa nostaa miellyttävä taustamusiikki.

 K.H.P.V:n kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä. Sen saa päivittäistavarakauppa, joka tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman erilaisia makuhermoja hyväileviä oluita. 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän mikko.valimaa@media.fi kuva
Mikko Välimaa