Puheenaihe

Vuoden mainioin olutkauppa on nyt Helsingissä – "Ainutlaatuinen kylmähuone ja erityisen hyvää palvelua"

K.H.P.V:n puheenjohtaja Carl-Custaf Sergejeff luovutti kunniakirjan kauppias Aarre Kanthille. Kuvassa myös Kaartin Kotikaupan myyjä Jussi Latva-aro.

Jokke Toivonen

Kohtuullisen hutikan pyhä veljeskunta ry on myöntänyt Kohtuullisen mainio olutkauppa -kunniakirjan tänä vuonna Helsingissä toimivalle Kaartin Kotikaupalle.

Korkeavuorenkadulla sijaitseva Kaartin Kotikauppa on perustettu 2009.  M-ketjuun kuuluvan myymälän hyllyissä on toistasataa usein vaihtuvaa olutta, joista pienpanimo-oluiden määrä on huomattava. 

– Ainutlaatuisena erikoisuutena kaupan perällä on entisen lihakaupan ajoilta kylmähuone, jossa juomat säilytetään, oluen ystävien yhdistys perustelee.

Erityisen hyvää olutasiantuntemusta löytyy yhdistyksen mukaan kauppias Aarre Kanthilta ja muulta henkilökunnalta. 

– Ystävällinen palveluhenkisyys on harvinaista herkkua nykyään. Tulee mieleen vanhat kunnon kyläkaupat lapsuuden mökkireissuilta. Kaupan tunnelmaa nostaa miellyttävä taustamusiikki.

 K.H.P.V:n kunniakirja myönnetään vuosittain Mainion nimipäivänä. Sen saa päivittäistavarakauppa, joka tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen valikoiman erilaisia makuhermoja hyväileviä oluita. 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu