Itäkeskuksen pahoinpitelyepäilystä uutta tietoa – "Median tiedot eivät pidä paikkaansa"

Kuvituskuva.

Arkisto

Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että ulkomaalaistaustainen nainen ei olisikaan joutunut pahoinpidellyksi Itäkeskuksessa sunnuntaina iltapäivällä.

Aiempien tietojen mukaan poliisi tutki epäiltyä pahoinpitelyä, jossa miesjoukkio olisi pahoinpidellyt naisen Tallinnanaukiolla. Aukiolla pidettiin maahanmuuttovastainen Suomi ensin -mielenosoitus sunnuntaina.

Nainen itse kertoi alun perin pahoinpitelystä poliisille, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä. Väitetystä rikoksesta on tehty rikosilmoitus.

Medioissa aiemmin kerrotut kuvaukset teosta eivät poliisin mukaan näytä pitävän paikkaansa. 

– Asianosaista on kuultu ja saatu videotallenteita. Niiden perusteella ei kuvauksen kaltaista tekoa näytä tehdyn, hän sanoo.

Poliisin mukaan tilanteessa on ollut mahdollisesti jonkinasteista kulkemisen estämistä ja tönimistä.

Naisella ei ole asiassa Seppälän mukaan vaatimuksia. Seppälän mukaan nainen on myös kertonut, ettei ole saanut minkään tahallisen rikoksen johdosta vammoja.

Poliisi selvittää vielä tapahtumia. Esitutkintaa ei ole vielä aloitettu.

Mediassa kerrottiin myös aiemmin, että Tallinnanaukion viereisen metroaseman lippuhallissa joukko olisi pahoinpidellyt ulkomaalaistaustaisen naisen. Tällaisesta tapauksesta Seppälällä ei ole tietoa, eikä hän tiedä, mistä tiedot ovat lähteneet liikkeelle.

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu