Puheenaihe

Suomi ensin -ryhmän puoluehanke takkuaa – Koossa vasta viidennes korteista

Suomi ensin -ryhmän hanke rekisteröityä puolueeksi on vielä kaukana toteutumisestaan. Koossa on vasta tuhat kannattajakorttia viidestätuhannesta.

Suomi ensin -ryhmän kesällä julkistettu hanke rekisteröityä puolueeksi on edennyt suhteellisen hitaasti. Tähän mennessä kannattajakortteja on saatu allekirjoituksineen kerättyä vasta viidesosa vaaditusta 5 000 kortista.

– Arvioisin, että koossa on nyt tuhatkunta korttia. Alkuperäinen tavoite oli saada kortit kerättyä lokakuun aikana, mutta jos sen aikarajan aiomme pitää, silloin työtä on vielä paljon jäljellä, arvioi ryhmän vaalihanketta Vihdissä vetävä Panu Huuhtanen.

Huuhtasen mukaan on todennäköistä, että kannattajakortit saadaan kasaan vuodenvaihteessa tai mahdollisesti alkuvuodesta 2017.

– Asialla on sikäli merkitystä, että ensi kevään kunnallisvaalit ovat tulossa. Minun arvioni mukaan suomalaiset äänestävät mieluummin rekisteröidyn puolueen kuin valitsijayhdyksen ehdokkaita, Huuhtanen pohtii.

Näillä näkymin huhtikuun kunnallisvaaleissa on esillä Suomi Ensin -ryhmän ehdokkaita ainakin Vihdissä ja Lahdessa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Suomi ensin! -ryhmä hakeutuu puolueeksi – "Sanoudumme irti rasismista"7.7.2016 11.16
Poliisi eristää viikonlopun mielenosoittajat toisistaan – yhteensä 4 protestia näkyy ja kuuluu Helsingissä23.9.2016 06.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu