Puheenaihe

Missikisoista tuttu Anna, 25, on Fitnessmalli 2016 – Katso kuvat upeasta voittajakolmikosta

Fitnesmallikisan voitti Anna Korhonen. Kilpailussa toiseksi sijoittui Henna Kannisto,23, ja kolmanneksi Janina Ahlgren, 19.

Petteri Peltonen

Fitnesmallikisan voitti Anna Korhonen. Kilpailussa toiseksi sijoittui Henna Kannisto,23, ja kolmanneksi Janina Ahlgren, 19.

Petteri Peltonen

Vuoden Fitnessmalli 2016- kilpailun voittaja on Anna Korhonen, 25.

Sunnuntaina I Love Me- messujen yhteydessä kruunattu Korhonen on tuttu myös viime vuoden Miss Suomi -kilpailusta.

– Anna on oikeastaan täydellinen paketti ja hyvin valmis ammattilainen ottamaan vastaan fitnessmallin

töitä. Annan voitto oli tuomariston yksimielinen päätös ja uskomme hänen työllistyvän alalle todella hyvin, kertoo kilpailun organisattori Janni Hussi.

Kilpailuissa arvioitiin fysiikan ja kasvojen lisäksi vahvasti myös sosiaalisen median taitoja, esiintymistaitoja sekä toimimista erilaisissa PR- työtehtävissä. Kilpailussa toiseksi sijoittui Henna Kannisto,23, ja kolmanneksi Janina Ahlgren, 19.

Fitnessmalli- kilpailu on ollut fitnesstähti Hussin organisoima vuodesta 2011 saakka. Hussi itse voitti kilpailun vuonna 2010,

Nyt nainen kuitenkin ilmoittaa jättävänsä kilpailun promoottorin pestin.

– Nyt on aika tehdä tilaa uusille asioille elämässäni. Tiedän kilpailun jäävän erittäin hyviin käsiin ja uskon vahvasti, että kilpailu tulee vielä jatkossa kehittymään yhä nykyaikaisemmaksi. Tästä syystä jätän kilpailun hyvin luottavaisilla mielin uusille omistajille”, Hussi sanoo.

Kilpailusta tulee jatkossa vastaamaan Fitnessmalli 2012 voittaja Emmi Lehtomaa, sekä fitnessammattilainen Nina Sarjolahti.

– Olemme todella innoissamme tästä uudesta haasteesta ja hyvin kiitollisia Janni Hussille tästä luottamuksen osoituksesta”, naiset kertovat.

– Fitness- ja hyvinvointala on muuttunut viime vuosina suuresti, ja nyt on myös kilpailun aika muuttua. Tulemme viemään kilpailua yhä enemmän sosiaaliseen mediaan ja vatsalihasten etsimisen sijasta kilpailussa tullaan kouluttamaan finalistit some ammattilaisiksi. Vuonna 2017 etsimmekin seuraavaa hyvinvointalan sometähteä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu