Raiskaaja iski Huopalahden asemalla, poliisi etsii tätä miestä

Valvontakamera tallensi raiskauksesta epäillyn miehen.

Helsingin poliisi

Poliisi etsii raiskaajaa, joka iski Huopalahden asemalla 5. maaliskuuta puoli kahdelta yöllä.

Uhri oli yli 20-vuotias nainen. Teko keskeytyi sivullisen väliintulon ansiosta.

Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö pyytää yleisön apua raiskauksesta epäillyn miehen tavoittamiseksi.

Tekijä puhui muutaman lauseen suomea, mutta pääosin hän käytti englantia.

Mies on normaalivartaloinen, noin 170–175 senttiä pitkä ja mustaihoinen.

Tapahtuma-aikaan hänellä oli päässään harmaa pipo sekä yllään harmaa puolipitkä takki, paksu musta kaulaliina ja farkut.

Jotain tekijästä tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon 050-456 1124 ja virka-ajan ulkopuolella sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Kommentit

Ei kaupungilla enää uskalla iltasin kulkee ,ellei ole aivan pakko.Nämä mammuutit eli maahan muuttaneet ei ymmärrä suomalaista kulttuuria ollenkaan,ei kaikki naiset tykkää ulkomaalaisista miehistä.Kyllä se rikkaus tässä totisesti nähdään,aina ovat kimpussa minne tahansa menetkin.Älä kulje yksin! ois yksinkertasempi selitys varsinkaan humalassa tai muutenkaan.

Lumihiutale

Suututtaa ihan tosissaan sen naisraukan puolesta joka on sellasta joutunut kokemaan.Mut tää on nyt tätä nykypäivää suomessa ja helsingissä.Mahtaakohan saada ees rangaistusta tekemästään?!Kyseessä kun on mammuutti,kun tunnostaa että heitä käsitellään jotenkin ihan eri tavoin kuin tavallisii suomalaisii.

Lumihiutale

Valitettavasti olen rasisti ja vieläpä nainen joka sen myöntää.Pidän vain huom!Suomalaisista miehistä! Oisko aika opetella suomen kieltä ja maan tavoille.Ei täällä kaikki riehu hulluna kaduilla ja toreilla.Ihmismäiset käytös tavatkin on syytä muistaa jos niitä nyt on ees kotona opetettu ollenkaan.

Lumihiutale

No eihän se nyt mitenkään onnistu kun heitä ei saa kuvata ym.Ja pyytää johonkin kuulee hyvinkin nopeesti vain yhden sanan minkä ovat todella hyvin oppineet suomeksi rasisti.Maassa pitäis elää maantavalla eikä heti raiskata kaikkii huivittomia naisia.Eihän mekään toiseen maahan mennä meidän lakeja sanelemaan.

Lumihiutale

Suomi on rasistinen maa
suomalaiset sortavat maahanmuuttajia,
minusta on väärin jos maahanmuuttaja väkisinmakaa naisen niin
se olisi muka rankaistavaa,ajatelkaa asiaa tarkemmin ,
heidän kotimaassaan asia on tavallista ja sallittua niin eiväthän he
voi sitä asiaa muuttaa täälläkään koska eivät osaa suomen kieltäkään.
Ja heidän on kunnioitettava omaa uskontoaan sokeasti koska se
on heidän lakinsa ja siinäkin vääräuskoisten väkisinmakaamista ei pidetä rikoksena lainkaan.

SuskiK

Tuosta tulee heti mieleen,että miksei pysy siellä omassa maassaan.Ei ole pakko tulla suomeen,jollei sen vertaa ymmärrä että se raiskaaminen on täällä rangaistava teko.Totta kai täällä sorretaan muita,kun ei olla heihin totuttu meidät on kasvatettu hieman toisin.Ja se kasvatus periytyy isältä pojalle ja äidiltä tytölle.Ei meidän ole mikään pakko sietää muita,ei sitä lue missään että niin pitäisi olla.

Lumihiutale