Makumaailma

Perulainen brunssi pelastui – Onda avaa jo toukokuussa

Peter Schneider kävi  tarkastamassa, että brunssipöydässä ovat asiat kohdillaan ja ottimia löytyy riittävästi. Perulainen brunssi oli Ondalle  varsinainen vetonaula. 

Jussi Vehkasalo

Siltanen yhdistää voimansa aiemmin Hakaniemessä sijainneen ravintola Ondan kanssa. Onda jäi Toinen linja 3:ssa taloyhtiön remontin jalkoihin ja lopetti toimintansa vuodenvaihteessa.

Käsintehdystä ja vegaaniystävällisestä ruoasta tunnettu Onda aloittaa Siltasen tiloissa Hämeentiellä 2. toukokuuta. Siltanen ja Onda kertoivat asiasta tänään Facebookissa.

Onda saa uusissa tiloissa  aiempaa enemmän asiakaspaikkoja sekä sisällä että terassilla.  Hiiligrillin ansiosta Onda pääsee toteuttamaan makumaailmaansa entistäkin paremmin.

Monipuolisessa valikoimassa on otettu huomioon niin vegaanit kuin sekasyöjätkin. Tarjolla on myös lounasbuffet sekä vaihtuvia lounasannoksia, joihin sisältyy salaattipöytä sekä itse tehtyä leipää ja tahnoja.

Lauantaisin tarjoillaan perulaista brunssia, joka on suurimmaksi osaksi maidoton ja gluteeniton. Valikoimassa on myös käsintehtyjä vegaanisia jälkiruokia ja erikoiskahveja. Ondan keittiö on avoinna maanantaista lauantaihin kello 11–22 ja brunssia tarjoillaan lauantaisin kello 11–16.

LieMi –ravintola muuttaa Siltasesta huhtikuussa Eerikinkadulle. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

"Vielä ollaan auki" – Kallion Ondalle heruu jatkoaikaa28.10.2016 19.20
"Ei me istuta täällä suru puserossa" – Taistelu Ondan kohtalosta jatkuu Kalliossa13.9.2016 20.05
Toimistojen tilalle asuntoja – remontti sulkee suosikkiravintolan Kalliossa7.8.2016 20.15
Juuri nyt kuuminta hottia: perulainen brunssi 14.11.2015 21.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu