Järkkyykö Treffi Pubin asema – äänestä Stadin parasta burgeripaikkaa

Carmen Simeonova, Haruka Kawasaki ja Ray Simonetti pitävät Tokyo Street -ravintolaa Hietalahden hallissa.

Marketta Karjalainen

Seinäjokelainen hampurilaisyritys Holy Smoke haluaisi avata burgeripaikan myös Helsinkiin. Se on etsinyt jo yli vuoden tilaa Helsingin keskustasta.

Marketta Karjalainen

Helsingin parhaaksi hampurilaispaikaksi viime vuonna äänestetty herttoniemeläinen Treffi Pub & Bistro on lähtenyt kiertämään myös tapahtumissa ja festareilla.

Marketta Karjalainen

ÄÄNESTYS Helsingin paras hampurilaispaikka löytyi viimeksi Herttoniemestä.

Tokyo Streetin kolmikko pudistelee päätään, kun puhe kääntyy burgereihin.

– Niistä tuli yllättäen ihan valtavan suosittuja. Niitä ostettiin niin, että jo tukki käytävän, kertoo Ray SimonettiHietalahden hallissa sijaitsevan pikku ravintolan keittiö ei kerta kaikkiaan suoriutunut niin suuresta hampurilaismäärästä.

– Meillä oli menussa aluksi viisi erilaista hampurilaista. Ne olivat suosituimmat annokset, Simonetti kertoo.

Kesäksi palautamme listalle yhden."

Ruuhkien takia hampurilaisten myyntiä päätettiin rajoittaa.

– Nyt teemme niitä ennakkotilauksesta ja niitä voi ostaa myös Woltin kautta. Mutta kesäksi palautamme listalle yhden hampurilaisen, Simonetti lupaa.

Kun Helsingin Uutiset sisarlehtineen järjesti vuonna 2016 äänestyksen seudun parhaasta burgeripaikasta, meni voitto äänivyöryllä Myyrmäkeen Mike´s Dinerille. Helsingissä parhaaksi äänestettiin Treffi Pub & Bistro.

Vuodessa paikkoja on tullut monta lisää ja burgerien täytevalikoima on kasvanut huiman laajaksi. Esimerkiksi erilaisia kasvisvaihtoehtojen kirjo on jo todella laaja.

Etsimme nyt Stadin parasta hampurilaispaikkaa. Onko se Treffi, Naughty Brgr, Friends & Brgrs vai joku tulokkaista kuten Tokyo Street, The Lucky Bastard, Pancho Villa, Bites Vallila, Burgerjoint tai American Diner?

Ehdokaslistalla on 28 hampurilaisia tarjoilevaa ravintolaa eri puolilta kaupunkia. Muita voi äänestää kohdassa Joku muu, mikä?

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT. TULOS JULKISTETAAN 20.5.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän Marketta Karjalainen kuva

Marketta Karjalainen