Makumaailma

Totta se on – Oulunkylässä sijaitsevaan pizzeriaan pitää varata pöytä päästäkseen syömään

Capperissa on kuparipäällysteinen uuni, joka lämpenee todella kuumaksi.

Capperi

Helsingin Oulunkylään parisen viikkoa sitten avautuneesen Capperi-pizzeriaan on ollut tunkua niin paljon, että sinne ei iltaisin mahdu syömään ilman pöytävarausta.

– Seuraavan päivän illan pöydät varataan jo edellisenä iltana. Kyllä tämä suosio yllätti meidät, sana on jostain syystä kulkeutunut myös Oulunkylän ulkopuolella, Minna-Maria Keränen kertoo.

Pöydät varataan jo edellisenä iltana."

Capperi avattiin Siltavoudintiellä sijaitsevaan liikerakennukseen 9. kesäkuuta.

– Lounasaikanakin on kiirettä, mutta syömään on silloin mahtunut ilman pöytävarausta.

Ravintolassa tarjoillaan aitoa napolilaistyylistä pizzaa, joka paistetaan 460-asteisessa, kuparipäällysteisessä erikoisuunissa.

Pizzat valmistuvat kuumassa uunissa noin minuutissa.

Asiakaspaikkoja ravintolassa on yli 50.

Capperilla on Associazione pizza napoletana gourmet -jäsenyys ainoana ravintolana Suomessa.

Ravintolayhtiön toimitusjohtaja on Miguel Angel Papaianni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Pizzeria Via Tribunali palvelee vauhdilla – Näin toimii kuuma napolilaispusu12.5.2017 18.44
Nyt tulee napolilaisen sertifikaatin mukainen pizza27.3.2016 18.10
Toimitus äänesti paljon puhutun suklaapizzan jatkoon – "Eniten yllätti vähäinen kalorimäärä"10.5.2017 11.16
Pizzaiolo rökitti suomalaiset – kaksoisvoitto Turkuun13.3.2017 18.15
Poroa sen olla pitää – 1 100 lasta suunnitteli suosikkipizzansa13.3.2017 10.12
Tämä pizzaklassikko tuli Suomeen 20 vuotta sitten – "Palautetta sateli, vaikkei somesta oltu kuultukaan"7.2.2017 09.42
"Maailma muuttuu pizza kerrallaan" – ravintolaketju vaihtoi ekologiseen kalaan31.1.2017 12.08
Nyt se tapahtuu - Palkittu pizzeria sulkee Töölössä20.1.2017 20.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu