Makumaailma

Legendaarinen ravintola avasi uudelleen Helsingissä – Markus Selin mukana

Helsingin lisäksi Colorado Bar & Grill -ravintolat sijaitsevat Rukalla, Levillä ja Pyhällä.

Colorado Bar & Grill

Mikonkatu 15:een on avattu Colorado Bar & Grill -ravintola. Myös elokuvatuottaja Markus Selin on palannut Coloradon osaomistajaksi.

Ensimmäinen Colorado perustettiin Helsingin Unioninkadulle vuonna 1995. Perustajina silloin olivat Selin, Jari Komulainen, Sakke Järvenpää ja Mato Valtonen.

Selinin omistamalle Solar Filmsille Coloradolla ja erityisesti siellä sijainneella kantispöydällä oli vuosina 1995–2006 merkittävä rooli.

Kantispöydässä suunniteltiin tulevia tuotantoja ja juhlittiin onnistumisia – ja toisinaan paljon muutakin. Pahamaineisen pöydästä tekivät siellä vallinneet villin lännen lait: puhelinta ei esimerkiksi kannattanut jättää wc-käynnin ajaksi pöytään, se löytyi sen jälkeen seinään naulattuna.

Sittemmin Colorado muutti Unioninkadulta Forumin kautta Simonkadulle, ja alkuperäiset omistajat vaihtuivat uusiin yrittäjiin. Nykyisin Coloradon pääomistajana on Restamax.

Coloradon keittiö ammentaa Yhdysvaltain etelävaltioiden keittiöstä.

– Itse tehdyt ranskalaiset, pitkään haudutetut ribsit, suussasulava cheesecake sekä muut annoslisukkeet on valmistettu alusta asti Coloradon omassa keittiössä, kertoo toimitusjohtaja Jerry Hartman Colorado Bar & Grillistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu