Puheenaihe

Posti alkaa hoitaa vanhusten kauppapalvelua Helsingissä

Helsingin kotihoidossa on yli 3 000 kauppapalvelun asiakasta. Lisäksi palveluasumisessa asiakkaita on noin 300. Kuvituskuva.

Lotta Åberg

Posti alkaa huolehtia Helsingin kaupungin kotihoidon ja tukipalveluasiakkaiden ruokaostosten toimituksista. Kauppapalvelu alkaa porrastetusti heinä-elokuun aikana ja jatkuu tammikuun 2018 loppuun asti. Kauppapalvelu kilpailutetaan loppuvuodesta 2017, Helsingin kaupunki ja Posti tiedottavat.

Helsingin kotihoidossa on kaupungin mukaan yli 3 000 kauppapalvelun asiakasta, minkä lisäksi palveluasumisessa asiakkaita on noin 300.

– Kaupunki turvaa tällä ratkaisulla tukipalveluasiakkaiden tarvitsemat kauppapalvelut ja palvelujen laadun, joista kaupunki on sosiaalihuoltolain perusteella järjestämisvastuussa. Kotihoidon ja palveluasumisen henkilökunta avustaa asiakkaitaan palvelun käyttöön liittyvissä asioissa Postin aloittaessa toiminnan, sosiaali- ja terveystoimen hankintalakimies Jukka Harno sanoo tiedotteessa.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimi purki kauppapalvelusopimuksen edellisen palveluntuottajan kanssa kesäkuussa. Perusteina sopimuksen purkamiselle olivat puutteet palvelussa. Ongelmia oli esimerkiksi kauppatarvikkeiden toimituksissa, tuote- ja hinnastotiedoissa sekä puhelinpalveluaikojen tarjoamisessa. Lisäksi puutteita oli laskutuksessa.

Lue lisää:

Vanhusten ruokatoimitusten hoidosta moitittu firma: "Olemme käyneet kaikkien ovien takana"

Vanhusten ruoat jäivät toimittamatta Helsingissä – firman omistaja HS:lle: "Ei ongelmia"

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Vanhusten ruokatoimitusten hoidosta moitittu firma: "Olemme käyneet kaikkien ovien takana"20.3.2017 15.44
Vanhusten ruoat jäivät toimittamatta Helsingissä – firman omistaja HS:lle: "Ei ongelmia"20.3.2017 09.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu