Coca-Cola tarjoaa unelmalomia Balille, Havaijille tai Keravalle – "Pohjois-Suomessa asuvalle se voi olla sopiva kohde"

Coca-Colan kesäkampanjassa voi päästä unelmalomalle Keravalle.

Susan Mykrä

Coca-Cola Suomella on menossa kesäkampanja, jossa kilpailijoilla on mahdollisuus voittaa unelmaloma johonkin Coca-Cola-pullojen etiketeissä esiintyvään lomakohteeseen.

Cokis-pullojen etiketeissä on listattuna 72 eri matkakohdetta, joiden joukossa on myös Kerava. Kilpailuun osallistuva päättää etukäteen, mihin kohteeseen hän haluaisi matkustaa. Kesän aikana arvotaan 12 unelmalomaa.

Kuinka moni kilpailuun osallistuvista on valinnut unelmalomakohteekseen Keravan esimerkiksi Havaijin tai Kapkaupungin sijasta, Coca-Cola Finlandin viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden päällikkö Théa Natri?

– Järjestelmä ei anna tilastoa siitä, mihin kaupunkiin suomalaiset ovat osallistuessaan halunneet lomalle. Saamme tiedon vain voittajien toivomista kohteista. Tiedossani on kaksi voittajaa, jotka on jo tavoitettu. Toinen oli lähdössä valitsemaansa kohteeseen eli Balille, toinen Miamiin.

Jos joku onnekas voittaisi unelmaloman Keravalle, mihin voittaja majoitetaan ja millaista ohjelmaa olisi tarjolla?

– Voittomatkan yksityiskohdat suunnitellaan, kun voittaja on löytynyt. Uskomme, että meille palkinnot rakentava matkatoimisto keksii enemmän tai vähemmän perinteisen hyvän majoitusratkaisun myös Keravalle. Oikeasti uskon, että voittajille voidaan rakentaa mukava loma Keravalla.

– Jos joku voittaa Keravan-matkan, uskallan luvata, että rakennamme voittajalle ylimääräistä hauskaa ohjelmaa. Tietysti ohjelmaan kuuluisi kunniavierailu Sinebrychoffilla ja Suomen Coca-Colan toimistolla, jossa voittaja olisi kunniavieras.

Kerava ei kuitenkaan liene toivotuimpien unelmalomakohteiden joukossa?

– Ei, mutta Kerava ei päätynytkään etikettiin ensisijaisesti matkailukohteena. Halusimme kaupungille näkyvyyttä, koska Kerava on Coca-Colan kotikaupunki Suomessa ja sieltä tulevat Coca-Colat kaikkialle Suomeen.

– Me emme arvota kohteita hyviin tai huonoihin. Jollekin esimerkiksi Pohjois-Suomessa asuvalle Kerava voi olla hyvinkin sopiva kohde.

Asiasta uutisoi ensin Keski-Uusimaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Oskari Lehto

Ota yhteyttä