Paikalliset

Aggressiivinen pitbull herättää pelkoa Pihlajamäessä

Pittpullterrieri hyökkäsi Pihlajamäessä viime perjantaina pienen yorkshirenterrierin ja tätä ulkoiluttaneen yli 70-vuotiaan naisen kimppuun. Pikkukoira kuoli hyökkäyksessä heti ja rouva sai käteensä syviä haavoja. Järkyttynyt nainen vietiin saamaan hoitoa terveyskeskukseen.

Surmatyön tehnyt koira juoksi vapaana, samoin kaksi muuta saman omistajan koiraa, joista toinen on myös pitbull. Omistaja itse oli mennyt kauppaan ja ilmeisesti jättänyt koirat ulos odottamaan ilman kiinnitystä.

– Tunnen suurta huolta alueen pikkukoirien puolesta, koska pitbullterrierin omistaja asuu Pihlajamäessä, sanoo hyökkäyksen kohteeksi joutuneen naisen perheenjäsen.

– Poliisi sanoi perheelleni, ettei surmaa tehnyttä pittbullia välttämättä lopeteta, vaan se pysyy omistajallaan. Tämä tuntuu kummalliselta, sillä koira oli selkeästi tappamiseen pyrkivä eläin. Yorkshiren kuolema oli nopea ja tappajakoira oli juuri niin systemaattinen kuin tappamiseen tarkoitettu eläin voi vain olla. Koira puri lisäksi syvät haavat pikkukoiran omistajan käteen, kun tämä meni väliin.

– Toivon syvästi, että alueen koiranomistajat saisivat tiedon tapahtuneesta, huolestunut nainen sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu