Puheenaihe

Kuvat: Tunnistatko tätä miestä? Ryösti törkeästi neljä nuorta juna-asemalla

Helsingin poliisilaitos

Henkilöautossa istunut neljän nuoren porukka joutui tuntemattoman nuoren miehen ryöstämäksi Pohjois-Haagan juna-aseman pysäköintipaikalla, kertoo Helsingin poliisi. Ryöstö tapahtui tiistaina 25. heinäkuuta noin kello 21 illalla.

Poliisin mukaan nuoret olivat juuri istuutuneet autoon ja aikeissa lähteä liikkeelle, kun auton ovi avattiin ja suomea puhunut tummaihoinen nuori mies tiedusteli tupakkaa. 

Kun nuoret vastasivat, ettei heillä ole tupakkaa, mies otti esille teräaseen. Teräaseella uhkaamalla hän vaati nuorilta rahaa.

Tapahtumien yhteydessä mies aiheutti teräaseella myös vähäisiä vammoja yhdelle uhreista ja sai itselleen pienen summan rahaa. Tämän jälkeen yksi uhreista pakotettiin läheiselle pankkiautomaatille, josta uhrin piti nostaa lisää rahaa.

Teräaseella uhanneen miehen mukana tapahtumapaikalla oli poliisin mukaan toinen nuori mies, jonka osuutta tapahtumiin selvitetään. Teräaseella uhannut oli poliisin mukaan puhunut toisen miehen kanssa ilmeisesti somaliankieltä.

Tekoa tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisi pyytää apua teräaseella uhanneen miehen tunnistamisessa. Mies on noin 170–180 senttimetriä pitkä ja hoikka. Päällään miehellä oli valkoinen takki, jonka alla oli tumma huppari ja päässä valkoinen lippis. Jalassa miehellä oli tapahtuma-aikaan tummat housut ja tummat, valkopohjaiset lenkkarit.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä voi ilmoittaa sähköpostilla Helsingin poliisiin osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Poliisi edennyt Pohjois-Haagan törkeän ryöstön tutkinnassa – tätä miestä etsitään yhä18.8.2017 11.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu