Puheenaihe

Poliisi edennyt Pohjois-Haagan törkeän ryöstön tutkinnassa – tätä miestä etsitään yhä

Helsingin poliisi kaipaa apua miehen tunnistamiseen. Nuoren miehen epäillään ryöstäneen neljän nuoren porukan Pohjois-Haagassa 25. heinäkuuta kello 21 aikaan.

Poliisi

Pohjois-Haagan juna-asemalla tapahtui heinäkuun loppupuolella törkeä ryöstö, jossa autossa istunut neljän nuoren porukka joutui tuntemattoman nuoren miehen ryöstämäksi. Teräaseella uhannut ryöstäjä oli aiheuttanut yhdelle autossa istuneista vähäisiä vammoja sekä pakottanut yhden uhrin pankkiautomaatille nostamaan lisää rahaa.

Poliisi julkaisi tämän viikon maanantaina valvontakameran kuvaa teräaseella uhanneesta tummaihoisesta ryöstäjästä ja pyysi yleisön apua.

Nyt tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme kertoo, että toinen tapahtumaan liittyvä nuori mies on tunnistettu ja hänet on kuulusteltu.

– Mediatiedotteen mukana julkaistun nuoren tummaihoisen miehen henkilöllisyyttä ei ole saatu selvitettyä, eikä häntä siten ole vielä tavoitettu. Nuoren miehen henkilöllisyydestä on saatu yleisöltä useita eri vihjeitä, mutta mikään niistä ei ole toistaiseksi osoittautunut oikeaksi, Halme kertoo.

Poliisi jatkaa edelleen vihjeiden tarkastamista. Etsitty epäilty on noin 170–180 cm pituinen ja hoikka. Päällään miehellä oli valkoinen takki, jonka alla tumma huppari ja päässään valkoinen lippis. Jalassa miehellä oli tapahtuma-aikaan tummat housut ja tummat valkopohjaiset lenkkarit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Kuvat: Tunnistatko tätä miestä? Ryösti törkeästi neljä nuorta juna-asemalla14.8.2017 16.03

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu