Kritiikkiä saanut Tähdet, tähdet kuunteli palautetta: ohjelmaan runsaasti muutoksia – äänestä aiotko katsoa

Mikko Leppilampi juontaa Tähdet, Tähdet -ohjelman

Toni Tervo

Tähdet, Tähdet -formaatti on ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa suosittujen televisio-ohjelmien joukossa, mutta täysin ilman kritiikkiäkään se ei ole ollut.

Ohjelman fanit harmittelivat usein sosiaalisessa mediassa esimerkiksi sitä, että kilpailijat tippuivat liian aikaisin. Pahimmillaan ohjelman kilpailija ehti esiintyä vain yhdessä jaksossa eikä hänen osaamistaan muissa musiikkityyleissä nähty.

Ohjelman tuottajat ovat kuitenkin nyt vastanneet fanien palautteeseen ja formaattiin on tehty runsaasti muutoksia, Suurin on se, että jatkossa kaikki kilpailjat ovat mukana vähintään kolme jaksoa. Neljännessä jaksossa putoaa kuitenkin peräti kolme kilpailjaa, joten pudotustahti pysyy sinänsä samana.

Toinen suuri uudistus on toimittaja Laura Frimanin mukaantulo ohjelman "tähtitoimittajaksi". Friman tulee liikkumaan artistien keskuudessa takahuoneessa ja muualla tehden haastatteluja ja kysellen artistien tuntemuksia.

Ohjelman musiikkigenret ovat myös uudistuneet. Tulevalla kaudella kuullaan tanssipoppia, rakkauslauluja, stadionrockia, hip-hopia, elokuvamusiikkia, suomipoppia, euroviisuja, kantria ja musikaaleja. Esimerkiksi metallimusiikki on näin ollen tippunut ohjelmasta kokonaan ulos.

Ohjelman tuomareina jatkavat Maria Veitola, Juhani Merimaa sekä vieraileva tuomari. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Uudet kilpailjat ovat Nelli Matula, Janna, Tomi Metsäketo, Elias Kaskinen, Jannika B, Mikael Saari, Erika Vikman, Erja Lyytinen, Andre Linman ja Veeti Kallio

Käyttäjän Toni Tervo kuva
Toni Tervo