Viihde

Maisa Torpan väitettiin vaatineen miehiltä rahaa tekaistuilla raskauksilla – nyt vastaa Maisa: "Olen ollut nuori ja tyhmä"

Maisa Torppa puolustautuu uusimmalta kohulta Seiska-lehden kerrottua, että Torppa sai huijattua 10 000 euroa jääkiekkoilijalta, joka uskoi Torpan olevan raskaana ja paljastavan asian. Seiskan mukaan Torppa palautti rahat kun raskaus paljastui valeeksi. Torppa kieltää tällaista tapahtuneen.

Toni Tervo

Kohujulkkis ja rallikuski Jari-Matti Latvalan puoliso Maisa Torppa puolustautuu Seiskassa ilmestynyttä juttua vastaan.

Seiska-lehti kertoi, että Maisa Torppa olisi vedättänyt kolmea julkkismiestä tekaistulla raskaudellaan ja vaatinut näiltä rahaa. Kaksi miehistä oli Seiskan mukaan jääkiekkoilijoita.

Torppa kiistää tarmokkaasti väitteet julkisessa Instagram-päivityksessään.

– Heippa kansalaiset! Olen ollut joskus nuori ja tyhmä. Yksityisiä terveystietoja en rupea teille avaamaan, mutta uusimmassa Seiskassa on aikamoista settiä.

Torppa myöntää salasuhteen espoolaiseen kiekkoilijaan.

– En kerro ylpeänä tätä, mutta minulla oli useita vuosia sitten monien vuosien salasuhde espoolaiseen perheelliseen jääkiekkoilijaan. Meidän suhde oli tiivis ja hän muun muassa häistään laittoi mulle viestin, että meni väärän ihmisen kanssa naimisiin, mun olisi kuulunut olla siellä alttarilla. Heille syntyi lapsia ja niin myös minulle silloisessa avioliitossani. Tämä "herrasmies" loppujen lopuksi kiristi mua vedoten siihen, ettei hänen vaimonsa saa tietää meidän pitkästä suhteesta. Asia puitiin ja jätettiin unholaan, Torppa kuvaa tilannetta.

– Tälläiset asiat ovat maailman yksityisimpiä, mutta nyt Seiska haluaa ehdoin tahdoin pilata mun onnellisen ja rauhallisen elämän. Mä säälin ihmisiä jotka työkseen kirjoittaa ihmisistä paskaa, Torppa avautuu.

Lisäksi hän haluaa varoittaa muita julkisuuden vaaroista.

– Olen aikaisemminkin puhunut, että älkää kukaan lähtekö mukaan julkisuuteen. Mä joudun ja haluan olla esimerkki siitä mihin julkisuus voi ajaa ja haluan varoittaa nuoria, että älkää lähtekö minkään sorttiseen julkiseen elämään, edes somessa! Pitäkää äidit ja isät huolta, ettei lapsenne lisäile vääränlaisia kuvia nettiin ja vaalikaa yksityisyyttä. Pysykää kaukana tosi-tv ohjelmista, joiden tarkoitus on vain saada kansalle uusia ihmisiä joille nauraa.

Torppa korostaa, että hänellä on arjessaan ja parisuhteessaan kaikki hyvin.

– Näistä kahdesta muusta, väitetystä "liikemiehestä" ja "tunnetusta kiekkotähdestä", mulla ei ole pienintäkään hajua, joten jos koet että olen mielesi pahoittanut, niin otathan suoraan muhun yhteyttä!

– Julkinen anteeksipyyntö myös tämän kiekkoilijan vaimolle. Näistä tapahtumista on todella pitkä aika ja onneksi en ole enää tuo tyhmä, naiivi, nuori hukassa oleva naisenalku.

– Hymyä huuleen ja tälläisten ihme juttujen yläpuolelle! Anteeksi, Maisa päättää vielä tekstinsä.

Päivitetty 1.9. klo 10.15. Poistettu kiristys-sana. Seiska-lehden mukaan Torppa vaati miehiltä rahaa. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Tamperelainen Topi pesee Maisa Torpan1.1.2017 18.40
Cheyenne Järvinen seurasi Maisa Torpan ja Amanda Harkimon jalanjälkiä – HS: Rintoihin jäi rujot jäljet Tiina Jylhän klinikalla2.12.2016 21.30
Seiska: Maisa Torppa pelkää joutuneensa Axl Smithin salakuvaamaksi – Ei usko miehen vakuutteluita17.3.2016 16.30
Maisa Torppa: Suomessa on julkkiksia huolestuttavan paljon28.4.2015 21.00
Suomalaiset julkkiskaunottaret avoimina itsetunto-ongelmistaan – "Okei, mulla on pienet rinnat"1.6.2017 21.03

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu