Kuka on jättänyt helsinkiläiseen leikkipuistoon banaaneja viikkotolkulla? – poliisi tutkii kiellettyjen aineiden varalta

Kuvan banaanit eivät liity juttuun.

ESM arkisto

Poliisi tutkii Pohjois-Helsingissä sijaitsevaan leikkipuistoon ilmestyneitä banaaneja.

Leikkipuisto sijaitsee päiväkodin vieressä, mutta poliisi ei tiedotteessaan paljasta tarkempaa tapahtumapaikkaa, tai edes asuinalueen nimeä.

Leikkipuiston ja päiväkodin henkilökunta on ollut huolissaan leikkipuiston läheiseen puistikkoon jätetyistä banaaneista. Banaaneja on ilmestynyt puistikkoon samalle näkyvälle paikalle jo kuukauden ajan.

Poliisi tutkii, onko banaaneihin lisätty vierasperäisiä aineita. Tietoa banaanien jättäjästä ei ole, ei myöskään hedelmien hylkäämisen motiivista.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole tietoa banaanien jättäjästä eikä jättämisen motiivista. Näyttää siltä, että kyse ei ole ollut unohtamisesta vaan muusta tarkoituksella tehdystä teosta.

Poliisi kehottaa vanhempia ja lasten kanssa työskenteleviä keskustelemaan julkiselle paikalle jätetystä ruoasta lasten kanssa.

– Hylättyjä elintarvikkeita ei tule syödä. Vaikka on mahdollista, että elintarvikkeet ovat epähuomiossa unohtuneita, ne voivat olla pilaantuneita. Pieniä lapsia voisikin muistuttaa, ettei kannata syödä puistosta tai muualta löytynyttä ruokaa, rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Ota yhteyttä