Tämä aine värjää Burger Kingin hampurilaisen mustaksi

Uutuussämpylä ei sisällä keinotekoisia väriaineita, vaan mustan värin lähteenä on käytetty muiden muassa lakritsimakeisista tuttua luonnollista kasvihiiltä.

_

Burger King -hampurilaisketjun ravintoloista on 13. lokakuuta alkaen saanut Whopper-hampurilaisia, joissa on musta sämpylä.

Uutuussämpylä ei sisällä keinotekoisia väriaineita, vaan mustan värin lähteenä on käytetty muiden muassa lakritsimakeisista tuttua luonnollista kasvihiiltä.

Halloween Whopper-hampurilaiset ovat myynnissä rajoitetun ajan ja niin kauan kuin niitä riittää Suomen Burger King -ravintoloissa, pois lukien Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Tallink Shuttle -laivojen ravintolat.

– Viime vuonna Halloween-hittimme oli oranssi cheddarsämpylä, joka sai aikaan hiuksia nostattavan suosion. Tuotteet loppuivat ravintoloistamme jo parissa viikossa, Burger King -ketjujohtaja Mikko Mollberg kertoo.

Sämpylä on erikoisen värinsä lisäksi maustettu bbq-kastikkeella ja savuaromilla.

Teemahampurilaisessa on juuston ja ketsupin sijasta pippurisen makeaa erikoiskastiketta.

Musta Halloween Whopper esiintyi ensimmäisen kerran Amerikassa, Britteinsaarilla ja Aasiassa vuonna 2015.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Näin Akseli Herlevi "rusauttaa" burgerin valmiiksi – onnistuu myös kotikokiltaTänne avataan Suomen uusin Burger King – "Kohta rekrytoidaan lähes 500 työntekijää"McDonald'silta avaus kiivaassa burgerikilvassa: Uusi 24/7-ravintola HelsinkiinTäällä syödään kalleimmat burgerit: Helsingissä 17,28 euroa – Berliinissä 6,22 euroa"Jäätävä bursa joka kerta!" – Lihansyöjät jyräävät HU:n burgerikisassa