Herkuttelusta tehdään karnevaali Helsinkiin – jäde ja suklaa pääosassa

Karnevaaleilla pääsee itse kokeilemaan esimerkiksi jäätelön valmistusta ja loihtimaan herkkuja eri resepteillä ammattilaisten opastuksessa.

Paavo Pykäläinen

Suomen ensimmäinen ja koko Euroopan suurin Jäätelö- ja suklaakarnevaali järjestetään 28.–29. huhtikuuta 2018 Helsingin Kaapelitehtaalla.

Kyseessä on kaikenikäisille suunnattu herkuttelukarnevaali, jossa tutustutaan kesän uutuusmakuihin ja maistellaan jäätelöä sekä suklaata.

Yleisö pääsee äänestämään vuoden jäätelön ja suklaan. Myös asiantuntijaraati valitsee oman suosikkinsa eri kategorioissa.

Tarkoituksena on myös keskustella herkkujen valmistustavoista, raaka-aineiden alkuperästä sekä muista mielenkiintoisista aiheista.

Lisäksi tapahtumassa pääsee tekemään itse jäätelöä ja kokeilemaan uusia herkkureseptejä.

– Olemme kiertäneet tapahtumissa ympäri maailmaa ja haluamme tuoda Suomeen aivan uudenlaisen tapahtumakonseptin. Karnevaali tulee olemaan tyylikäs, mutta samaan aikaan hauska ja leikkisä tapahtuma, joka varmasti yllättää positiivisesti, iloitsee tapahtuman järjestäjä Tommi Harju, myös Pohjoismaiden suurinta kahvifestivaalia Helsinki Coffee Festivalia järjestävästä Showmastersista.

Karnevaalitunnelmaa luovat myös sirkushenkiset performanssit, dj:t sekä tapahtumadesign.

Tapahtumassa on myös tarkoitus keskustellaan raaka-aineiden tärkeydestä ja alkuperästä sekä siitä, kuinka kotona voi loihtia helposti erilaisia herkkuja.

Ohjelmaan tulee myös keskustelua sokerista, kaakaosta sekä eri tavoista valmistaa jäätelöä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Ota yhteyttä