Asuminen

Helsinki jäi kakkoseksi: Tästä syystä maailman suurin hotelliketju valitsi Tampereen – "Tavallisesti lähdemme maahan pääkaupungin kautta"

 

 

 

Uusi 11-kerroksinen Marriot-hotelli nousee Kalevantien ja Yliopistonkadun kulmaan Tampere-talon viereen.

Maailman suurin hotelliketju Marriotin on tarkoitus avata ensimmäinen Suomen hotellinsa Tampere-talon viereen lokakuussa 2019.

Kaupungin dynaamisuus ja asioiden sujuminen toi maailman suurimman hotelliketjun Tampereelle ennen Helsinkiä, kertoo Tamperelainen.

Marriotilla on ollut viime vuosina useita hankkeita Suomen ensimmäisen hotellin perustamiseksi pääkaupunkiseudulle. Tampereen vei niiden edelle muun muassa kaupungin kasvanut vetovoima ja sijainti vilkkaan kulttuuri- ja kongressikeskuksen naapurissa.

– Tavallisesti lähdemme maahan pääkaupungin kautta. En tuntenut Tamperetta etukäteen, mutta kaupungin dynaamisuus on vakuuttanut vahvasti. Kaikki on sujunut täällä helposti ja mutkattomasti ja lupaukset ovat pitäneet, kertoo hankkeen kaupallisen kumppanin Odyssey Hotel Groupin Rick van Erp.

11-kerroksinen hotelli kuuluu moderneille liikematkustajille ja perheille suunnattuun Courtyard by Marriot -hotellibrändiin. Hotellissa on 229 huonetta.

Lue lisää aiheesta Tamperelaisesta:

”Haluamme olla hyvä naapuri Tampere-talolle” – Tästä syystä maailman suurin hotelliketju tuli Tampereelle ennen Helsinkiä

Tällainen on Tampereen uutuushotelli Courtyard by Marriot – Katso kuvat!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Helsingin uusi rantahotelli rakennetaan jopa 75-prosenttisesti täyttömaalle – "Ylimpään kerrokseen terassi"11.11.2017 10.30
Uusi hotelli avautuu Helsinki-Vantaalle – "Sisustettu muistuttamaan selliä"16.10.2017 08.48
Ydinkeskustan hotelli uudistuu – "Voi järjestää vaikka hääjuhlat"13.10.2017 20.30
200 työpaikkaa aukeaa hotelleihin Helsingissä, Espoossa ja Oulussa12.10.2017 19.00
Viime vuoden hitti saa jatkoa – raketteja pelkäävät koirat pääsevät hotelliin21.10.2017 21.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Asuminen

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu