Tomi Metsäketo avautuu rikosepäilyistä ja keskusteluista poliisin kanssa – lue laulajan viesti sanasta sanaan

Tomi Metsäketo lähetti medialle keskiviikkona tiedotteen.

Tommi Kantanen

Laulaja Tomi Metsäketo on lähestynyt mediaa tiedotteella koskien häneen liittyviä väitteitä rikoksiin syyllistymisestä.

Metsäketo on ollut viime viikkoina runsaasti julkisuudessa useiden naisten väitettyä tämän ahdistelleen heitä eri tilanteissa. Metsäketo on itse ottanut kantaa syytöksiin ja pyytänyt joissain tilanteissa käytöstään anteeksi.

Jossain piireissä Metsäketoa on myös syytetty rikoksiin syyllistymisistä, minkä tähti on kiistänyt täysin. Metsäketo itse on vienyt häneen kohdistuneita kirjoituksia poliisin tietoon.

Keskiviikkona Metsäketo lähestyi mediaa tiedotteella liittyen näihin rikosepäilyihin. Julkaisemme tiedotteen alla kokonaisuudeessan:

Julkisuudessa levitetään yhä aktiivisesti väitteitä siitä, että olisin syyllistynyt mitä erinäisimpiin vakaviin rikoksiin tai että olisin niistä epäiltynä. Väitteet ovat kauttaaltaan perättömiä.

Puolustaakseni itseäni ja todistaakseni syyttömyyttäni olen ollut itse erittäin aktiivinen poliisin suuntaan. Olen jo muutaman viikon ajan käynyt useaan otteeseen poliisin kanssa neuvonpitoa lukuisista minuun kohdistuneista väitteistä. Yhdessäkään näistä keskusteluissa ei ole tullut esille mitään, mikä viittaisi minun syyllistyneen mihinkään rikokseen tai edes sen yritykseen.

Poliisilla ei ole tutkinnassa yhtään minuun kohdistuvaa rikosepäilyä enkä ole ollut poliisin kuultavana rikoksesta epäiltynä. Syyttömyyttäni epäilevät mediat voivat tarkistaa syyttömyyteni Helsingin poliisista. Lisäksi olen tilannut itsestäni mm. rikostaustaotteen sekä tietoni poliisin rekisteristä, jotka voin julkistaa kaikille sitä haluaville medioille

.Minuun kohdistunut julkisuus on ollut erittäin mittavaa niin medioissa kuin erinäisillä nettipalstoilla. Valitettavasti kaikki kirjoitukset eivät ole olleet asiallisia, vaan joukkoon on mahtunut myös monia virheellisiä ja jopa kunniaani loukkaavia artikkeleita ja kirjoituksia. Viimeksi tänään olen joutunut viemään erään blogikirjoituksen viranomaisten tietoon.

Kaiken tämän myllerryksen keskellä olen saanut myös runsaasti positiivisia viestejä ja haluankin antaa niistä erityisen suuret kiitokseni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Käyttäjän Toni Tervo kuva