Puheenaihe

Kotipizza aikoo valtakunnalliseksi burger-ketjuksi – osti helsinkiläistä osaamista

Kotipizza aikoo vallata markkinoita toimimalla myös hampurilaisten tuottajana. 

Mia Lindström / arkisto

Kotipizza aikoo laajentua valtakunnalliseksi hampurilaisketjuksi. Kotipizza Group on ostanut 51 prosenttia Day After Day Oy:n osakekannasta.

Yhtiö vastaa Helsingin Sörnäisissä toimivasta Social Food Street Burgerjoint -ravintolasta ja Social Food -nimellä toimivasta ruokarekasta.

Day After Day Oy:n vähemmistöosakkaina ja Social Food Street Burgerjointin ravintoloitsijoina jatkavat Mika "Pikkis" Tuomonen ja Herkko Volanen. Mika Tuomonen tunnetaan vuoden 2012 MasterChef Suomi -kokkikilpailun voittajana.

Hampurilaisten ja erityisesti premium-luokan hampurilaisten markkina jatkaa kasvuaan kaikkialla Suomessa.

– Social Burger on noussut lyhyessä ajassa Helsingin parhaaksi premium-hampurilaisravintolaksi panostamalla laatuun ja vastuullisuuteen sekä ottamalla huomioon myös kasvisvaihtoehdot, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Social Food -ruokarekka on toiminut eri tapahtumissa vuodesta 2013 ja Sörnäisten Social Food Street Burgerjoint -ravintola tammikuusta 2016 lähtien. Day After Day Oy:llä on sopimus uuden ravintolan avaamisesta Helsingin Kalasatamassa vuonna 2018 avattavassa Redi-kauppakeskuksessa.

– Meille on ollut alusta alkaen selvää, että haluamme rakentaa Social Burgerista Suomen ensimmäisen valtakunnallisen premium-luokan burgerketjun, Day After Day Oy:n luova johtaja ja The Burgermeister Mika Tuomonen sanoo.

– Selväksi on tullut myös se, että Kotipizza Group on meille juuri oikeanlainen, vahva kumppani. Se jakaa kanssamme saman intohimon ja samat, vastuullisuuteen pohjautuvat arvot.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Kotipizza kaavailee jo sirkkapizzaa – IL: "Maistuu mukavasti kanalta ja katkaravulta"22.9.2017 21.20
Kauppalehti: Vesikannut poistuvat Kotipizzoista – vesipullot ristiriidassa yrityksen linjan kanssa24.9.2017 19.35
Kotipizza monistaa nyt meksikolaista9.9.2015 15.00
Kotipizzan odotettu uutuus avautuu, katso mikä makumullistus26.8.2015 21.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu