Puheenaihe

Gasellit häkeltyivät Emma-ehdokkuudesta - "Ehkä joku yhtye hajosi ja tarvittiin joku äkkiä tuuraamaan"

Gasellit nähdään ensi kertaa Emma-gaalassa ensi helmikuussa.

Toni Tervo

Haloo Helsinki! JVG! Sunrise Avenue! Profeeta! Gasellit!

Kun helmikuussa järjestettävän Emma Gaalan vuoden yhtye -ehdokaslistaa katsoo, on helppo sanoa mikä nimi pistää silmään. Kaikki muut ovat palkintogaalojen kestomenestyjiä, mutta Gasellit ei ole koskaan edes astunut jalallaan koko juhlatilaisuuteen.

Ja yhtye tietää sen itsekin.

- Aikoinaan sitä ehdokkuutta levy-yhtiössä laitettiin vähän niinkuin tavoitteeksi, mutta emme oikein ottaneet sitä vakavasti ja tuli vähän nauresteltuakin, yhtyeen Thube Hefner toteaa.

- Kyllähän tässä vähän tullaan kokoonpanon ulkopuolelta. En tiedä tuliko jotain loukkaantumisia kun tänne päästiin, Päkä nauraa.

- Ehkä joku yhtye hajosi ja nyt tarvittiin joku äkkiä. Ehkä se oli Ruger Hauer, Hätä-Miikka heittää viitaten jo nyt edesmenneeseen räp-kokoonpanoon.

Yhtye lupaa saapua ensimmäiseen gaalaansa tutulla tyylillä.

- Nyt kun kerran on päästy sinne kokoonpanoon pitää antaa näytöt. Ainakin jotain päälle sopivaa pitää löytää. Itsellä nuo vaatteet tuppaavat olemaan aina vähän eri paria, Hätä-Miikka toteaa.

- Oltiin tuossa itsenäisyyspäivän kutsuilla ja Hätiksellä oli sielläkin päällä pilailukaupasta ostettu puvuntakki, Päkä kuittailee.

Hurtista huumorista huolimatta Gasellit ei ole ehdolla sattumalta vaan yhtye on aktiivisella keikkailulla ja musiikin tuotannolla saavuttanut tasaisesti yhä enemmän ja enemmän suosiota.

- Nyt vuoden lopussa on hyvä hetki pysähtyä katsomaan mitä kaikkea tässä on tapahtunut, Thube Hefner pohtii.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

He kaikki ovat ehdolla Emma-palkintojen saajiksi - katso koko lista ja äänestä miten ehdokkuudet mielestäsi menivät11.12.2017 16.26

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu