Puheenaihe

Lehti: Kampin ravintolakerroksella kaksi miljoonaa kävijää – ravintoloitsija: välillä yllättävänkin hiljaista

Linda Stenman-Langhoff ja Filip Langhoff kuvattuna Kampin Korttelin avajaistunnelmissa viime vuonna.

Marketta Karjalainen

Kampin Kortteliksi kutsuttu ravintolamaailma on toiminut kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa nyt vuoden päivät. Korttelissa on yhteensä 10 ravintolaa.

Ensimmäisen vuoden aikana niissä on vieraillut liki kaksi miljoonaa kävijää, kertoo ruoka- ja juoma-alan ammattilehti Aromi.

Lehden mukaan ravintoloitsijat eivät kuitenkaan ole aivan täysin tyytyväisiä. Lehden haastatteleman luomuravintola Jordia pyörittävä Linda Stenman-Langhoffin mukaan ensimmäinen vuosi on ollut vaihteleva ”kuin Linnanmäellä”.

Suurin yllätys oli hänen mukaansa se, että kauppakeskuksen kesä oli niin hiljainen. Linda Stenman-Langhoff ja Filip Langhoff isännöivät myös huippuravintola Askia, jonka ”rennommaksi pikkusisareksi” Jordia kuvataan.

– Tiedossa oli, että helsinkiläiset lähtevät mökille, mutta turistit eivät tuntuneet löytävän perille. Me luotimme tyhminä Kampin Korttelin omaan markkinointiin. Se on valitettavasti ollut aika olematonta, Stenman-Langhoff kritisoi Aromi-lehdessä.

Ravintoloitsijapariskunnan mukaan Kampin viidennen kerroksen ravintolat eivät kilpaile keskenään, vaan tunnelma on enemmän kuin työtovereiden kesken.

– Hankalinta on ollut tehdä yhteistyötä ison kauppakeskuksen kanssa, mikään ei ole kuten luvattiin ja olemme saaneet huomata miten vähän heitä kiinnostavat pienet yrittäjät ja yksilöt, Stenman-Langhoff sanoo lehdelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Länsimetro tuli – kauppakeskus menettää 4 miljoonaa kävijää Helsingissä29.11.2017 06.40
Tunnelmat ja maut vaihtuvat tiheää tahtia – katso kuvat Kampin uudesta ravintolakorttelista 2.12.2016 15.26
Uusi kymmenen ravintolan Kortteli hämmästyttää – "Ja sitten me rakensimme lautan"28.11.2016 19.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu