Puheenaihe

Rahaa ja lääkkeitä kätkettiin sähkölieden sisään – Tulli takavarikoi 320 000 euroa huumerahaa

RIKOSEPÄILY   Miehen epäillään myyneen Tor-verkossa Subutex- ja Rivotril-merkkisiä lääkeaineita, jotka ovat todennäköisesti peräisin Romaniasta. Tulli takavarikoi lähes 320 000 euroa rahaa ja yli 8 800 Rivotril-tablettia.

Tulli takavarikoi lieden sisältä yhteensä lähes 320 000 euroa ja 8 800 lääketablettia.

Tulli

Tulli on takavarikoinut yhteensä 319 550 euroa käteistä rahaa ja yli 8 800 Rivotril-tablettia. Rahat ja tabletit löytyivät kotietsintöjen yhteydessä.

Tulli on tutkinut rikoskokonaisuutta, jossa pääkaupunkiseudulla asuvan 1970-luvulla syntyneen suomalaisen miehen epäillään myyneen Tor-verkossa muun muassa huumaavia Subutex- ja Rivotril-merkkisiä lääkeaineita. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuosina 2015–2017.

Raha ja Rivotril-tabletit oli kätketty miehen hallinnassa olevien asuntojen sähköliesien sisään. Kätköpaikat löytyivät tullikoiran avulla.

Takavarikoitujen huumausaineiden katukauppa-arvo olisi ollut noin 26 000 euroa. Huumausaineiden epäillään olevan peräisin Romaniasta.

Tulli on tutkinut huumeiden hankkimista ja myymistä törkeänä huumausainerikoksena. Esitutkinnan aikana on kuulusteltu rikoksesta epäiltyinä yhteensä seitsemää henkilöä, joista yksi on ollut vangittuna. Tapauksen esitutkinta on edelleen kesken.

 

Video: Tulli löysi kätketyt rahat ja lääkkeet sähkölieden sisältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu