Puheenaihe

Uusi iso leffateatteri avautuu Helsingissä – mutta sinne ei mennä noin vaan

Original Sokos Hotel Presidentin 350-paikkainen auditorio toimii jatkossa myös elokuva- ja elämysteatterina ja se on suunnattu yritysryhmille.

Original Sokos Hotel Presidentti

Uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin 350-paikkainen auditorio toimii jatkossa myös elokuvateatterina. Helsingin uusin, kaupungin keskellä sijaitseva elämysteatteri on suunnattu yritysryhmille. Cinema Pressa avaa ovensa tammikuussa.

– Auditoriomme on toiminut jo vuosia seminaarien lisäksi muun muassa stand up - ja teatteriesitysten näyttämönä. Sali on uusittu, ja ajanmukainen elokuvateatteritekniikka mahdollistaa nyt myös ensiluokkaisten elokuvien esittämisen, sanoo Original Sokos Hotel Presidentin kokous- ja tilausravintolan päällikkö Nina Tammilehto.

Yhteistyössä Original Sokos Hotel Presidentin kanssa elokuvien esittäjänä toimii kotimainen perheyritys Storyhill.

– Meille on ilo aloittaa yhteistyö Sokos Hotel Presidentin kanssa. Hotellin vasta uusitussa salissa on porrastettu, moderni katsomo, jossa on erinomaiset puitteet nauttia elokuvista, toteaa Storyhillin toimitusjohtaja Kaj Itämäki.

Cinema Pressan ohjelmisto on laaja, valittavissa ovat niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin uutuuselokuvat, jotka on mahdollista nähdä jo ennakkoon, ennen ensi-iltaa. Elokuvien lisäksi Cinema Pressassa tarjoillaan event cinema -esityksiä, kuten oopperaa, balettia ja taideaarteita maailman metropoleista.

Kampin keskuksen kupeessa sijaitsevaa hotellia on remontoitu jo hyvä tovi, syksyyn mennessä hotellista kuoriutuu suomalaisia ilmiöitä esittelevä tarinallinen designhotelli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Kuin manulle illallinen" -vertaus ei tulekaan Koivistosta – uusi ravintola selvitti taustan24.9.2017 19.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu