Urheilu

Vapaaottelija Olli Santalahti kohtaa voittamattoman brassin Helsingissä

Helsingin Kulttuuritalolla käydään 17. helmikuuta CAGE 42 –ammattilaisvapaaottelutapahtuma. Turun Finnfightersia edustava Olli Santalahden pariksi on varmistunut brasilialainen Jefferson "Minotauro" Goncalves. 23–vuotias suomalainen ei pääse helpolla, sillä Concalves on mitellyt koko uransa voittamattomana. 

Brassilla on 14 voittoa amatööritasolta ja yhdeksän voittoa ammattilaistasolta.

Teemu Packalenin valmennettava Santalahti on nähty ammattilaiskentillä kahdeksan kertaa, ja turkulaisottelija on poistunut kehästä kuudesti voittajana. Kaksi vääntöä ovat päättyneet Santalahden tappioon.

– "Minotauro" on myös nuori ja hyvässä nosteessa. Hän on varmasti intohimoinen ja hyvässä kunnossa, mutta tulen todistamaan sen, että sillä ei ole mitään merkitystä. Edelleen koen, että loppupeleissä voitan ottelun fyysisyydelläni, jollei lopetus irtoa aiemmin, Santalahti kertoo tiedotteessa.

Concalves lähtee Suomeen itsevarmana.

– Santalahti on erittäin hyvätasoinen urheilija, mutta tulee kohtaamaan häkissä itseään paremman. Voin jo nähdä kun käteni nousee ottelun päätteeksi, hän puhisi.

Kulttuuritalolla nähdään myös toinen suomalaistähti, kun Anton Kuivanen kohtaa Junior Maranhaon. Kehään nousevat myös Suvi Salmimies ja Patrik Pietilä, joiden vastustajat eivät ole vielä varmistuneet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vapaaottelun suomalainen UFC-veteraani häkkiin Helsingissä – vastaan nouseva brassitähti8.1.2018 11.23

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu