Urheilu

Kovassa vedossa oleva HIFK saa uudistuneita vieraita Porista

Riittääkö Ässien vauhti Nordiksella tänään?

Johanna Erjonsalo / arkisto

Kolmen ottelun voittoputkessa viilettävä Helsingin IFK hakee  tänään neljättä peräkkäistä voittoaan, kun valmentajaa vaihtanut Porin Ässät saapuu vieraaksi Helsinkiin. 

IFK saa illan otteluun kolme pelaajaa takaisin sairastuvalta. Patrik Carlsson ja Ryan O’Connor ovat jälleen pelikunnossa, joiden lisäksi edellisen ottelunsa lokakuussa pelannut Joe Finley aloittaa tänään seitsemäntenä puolustajana.

17-vuotias Niklas Nordgren pelaa Juhani Tyrväisen johtamassa kakkosketjussa ja Atte Engren torjuu IFK:n maalilla. IFK:lta on sivussa sairastuvalla olevat Teemu Eronen, Miro Heiskanen, Henri Tamminen, Thomas Nykopp sekä Joonas Rask. Juha-Pekka Haataja kärsii pelikieltoa.

Ässät puolestaan on vaihtanut valmennusvastuuta, kun se erotti viikonloppuna Jyrki Ahon päävalmentajan tehtävistä. Kakkosvalmentaja Mikael Kotkaniemi nostettiin Ässien uudeksi päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella. 

IFK-luotsi Jarno Pikkarainen tietää, että Ässät tulee otteluun kovalla sykkeellä.

– Kyllä siinä yleensä energiaa vapautuu ja henkinen puoli tulee yleensä esiin ja silloin joukkue on vaarallisimmillaan, Pikkarainen totesi IFK:n ennakkovideossa.

Ässät kärsii edelleen useista poissaoloista, mutta saa tänään vahvistusta sairastuvalta, kun Simon Suoranta palaa kokoonpanoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu